Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iPad 4 retina geen iOS 11?


13 september, 2017, Categorie:

Wat belachelijk dat dit soort apple apparaten die het goed doen geen aangepaste ios11 krijgen. Veel apparaten werken nog goed en worden nu afgedankt voor een klein probleem dat aangepast had kunnen worden.

Antwoorden

Beste,

Ik kan mij als geen ander voorstellen dat dit jammer is: zelf heb ik ook een exemplaar liggen dat geen update meer krijgt naar iOS11 :(

Een en ander heeft te maken met het feit dat de techniek steeds geavanceerder wordt; (nieuwe) apps en andere programma’s en besturingssystemen vragen steeds meer kracht van de apparaten en op een gegeven moment wordt de grens aangetikt van wat nog mogelijk is.

Ik kan mij ook voorstellen dat je het ook ziet als een handige manier om je naar de winkel te sturen voor een nieuwe tablet. Wellicht deels waar, maar daar moet je toch echt voor bij Apple zijn ;-)

 

Zonde dat deze toestellen ook als hulpmiddel bij revalidatie niet meer kunnen worden ingezet. Gemiddelde applicatie voor taaloefeningen  (bij afasie bijv, taalstoornis door hersenletsel) is niet echt hoogstaand. Doelgroep die t nodig heeft zijn veelal ouderen, high end iPad is onzin en nodeloos duur.

Een antwoord toevoegen