Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Irritante reclames!


12 september, 2015, Categorie:

Hallo,

Ik besef dat het waarschijnlijk een bron van inkomsten voor jullie is om de website draaiende te houden.

Maar alsjeblieft kan je die verdomd grote irritante reclame uitingen van boven naar beneden verplaatsen of een andere plek.

Ze nemen zoveel plek in dat je eerst moet gaan scrollen om een en ander te zien of te klikken.

Ze verschijnen ook meestal nog een fractie later, dus als je net wilt gaan klikken, hoppa je beeld verspringt en scrollen maar.

Ik vindt het verdomd irritant.

Andere mensen ook last van?

 

T.A Blet

Antwoorden

Hoi T.A. Blet,

Ik begrijp het probleem maar zoals je zelf al aangeeft zitten er twee kanten aan het verhaal. We proberen het tot een minimum te beperken en we slaan al de meest irritante advertenties over (welke het meeste opleveren en wel op veel andere sites verschijnen) maar er moet natuurlijk geld verdiend worden om iedereen te betalen.

Helaas kunnen we deze advertenties niet naar beneden zetten omdat dit dan niet bekeken wordt en daarop worden de inkomsten gebaseerd. Dat de ads later laten is eigenlijk bewust en een voordeel. De pagina laadt dan zonder advertenties waardoor de content 100 procent sneller op alle apparaten verschijnt. Nadeel is inderdaad dat de advertentie iets later verschijnt.

We proberen er zoveel mogelijk rekening mee te houden, maar je zult begrijpen dat het onmogelijk is om ze weg te halen. Normale advertenties (de vierkantjes bijvoorbeeld) leveren tegenwoordig nauwelijks meer geld op en als ik het personeel niet kan betalen dat verschijnt er helaas ook geen content. Het is dus een lastige situatie maar we denken altijd aan de bezoeker als we bepaalde advertenties wel of niet accepteren.

Een antwoord toevoegen