Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Jaartal en maanden artikelen?


31 augustus, 2014, Categorie:

hai redactie

misschien nog niet opgevallen maar ik lees regelmatig stukjes over diverse pad’s waarin wordt medegedeeld. bv: Dit jaar lanceerde…. of deze maand was……. Je kan echter nergens lezen wel jaar of welke maand dit was. Ook de kop van het leesveld geeft geen uitkomst wanneer iets geschreven is. Het wordt dan verwarrend wanneer dit stuk is geplaatst en of je misschien oud nieuws leest van een jaar terug. Zou dit kunnen worden aangepast.

vr gr Rob

Antwoorden

Beste Rob,

Over welke stukjes hebben we het dan? In onze normale artikelen staat bovenin gewoon de datum en zelfs tijd. We hebben wel een tablet database waarin tablets staan maar die zijn minder gebonden aan een datum. In deze database wordt echter in de meeste gevallen onderaan de pagina bij de ‘prijs en beschikbaarheid’ het jaar en de maand aangegeven. Ook kun je sinds vorig jaar onder het tabje ‘specificaties’ de lanceermaand vinden. Zoals ik het zie wordt dus zo goed als overal wel vermeld om welke datum het gaat. Het kan echter zijn dat het laatste punt bij oudere tablets nog niet ingevoerd is.

Hai Martijn

Als ik bv deze neem https://www.tabletsmagazine.nl/tablets/asus-fonepad-7/ kan ik dus niet ontdekken wanneer dit geplaatst is. Misschien dat ik het niet zie maar duidelijk is het niet voor mij.

gr rob

Hoi Rob,

Onder het tabje ‘specificaties’ staat de ‘lancering in Nederland’.

Een antwoord toevoegen