Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Kan bepaalde apps niet dowloaden in 4.2.2 via Google Play?


28 december, 2013, Categorie:

Waarom kan je apps zoals Buienradar en Flightradar24 pro of free en andere niet via Google Play downloaden op android 4.2.2, ze worden ook niet weergegeven in Google Play en als je ze via een andere store wilt downloaden dan krijg je de mededeling dat je tablet deze apps niet ondersteund terwijl de Google play app gewoon op de tablet ge installeert is.

Antwoorden

Het kan zijn dat bepaalde apps niet geschikt zijn voor bepaalde tablets, formaten en Android-versies. Dit is aan de ontwikkelaar van de app en daar doe je weinig aan. 

Wat bedoel je met een andere store? Dat je ze in Google Play niet ziet zou kunnen omdat je mogelijk een ip-adres uit het buitenland gebruikt of in het buitenland zit.

Ik bedoel o.a de appstore van appslib.com, en ik zit niet in het buitenland maar in NL wel is het zo dat ik de apps wel kan downloaden op Android  3.0 en 4.0 dus blijf ik het vreemd vinden.

Over de gewone Play Store; het kan zijn dat bepaalde apps nog niet geoptimaliseerd zijn voor Android 4.2.2. Dat is dan even geduld hebben. Qua AppsLib is het waarschijnlijk hetzelfde idee maar kom je een stap verder.

Welk merk tab. hebt u, dat is waarschijnlijk de reden, sommige merken geven geen volledige toegang tot de play store. 

Ik werk met een Archos platinum 80B wat standaard voorzien is van Google play