Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Kan ik final fantasy 7 spelen op mijn archos 101 platinum tablet?


15 september, 2018, Categorie:

hoi

 

ik zou zo graag deze game nog eens willen spelen maar tot nu toe loopt deze telkens vast ik heb het op 3 andere tabletten geprobeerd behalve op deze archos 101 platinum.

weet iemand of dit mogelijk is?

groetjes marouschka

Antwoorden

Ik ben er even ingedoken voor je. Het is een vrij zwaar spel zie ik waar je minimaal 2GB geheugen voor nodig hebt (aanbevolen 4GB!). Dit is vermoed ik de reden dat het je tot nu toe niet is gelukt. De Archos heeft slechts 1 GB. Dus het zal niet werken helaas….

ik heb 31 gb geheugen dus daar kan het niet aan liggen maar ik heb ondervonden dat het spel heel traag speelt en gewoon vastloopt n dat dit bij andere mensen met duurdere tablets niet gebeurt

Jij hebt het over vrije geheugenruimte. Hier sla je bijvoorbeeld je foto’s op. Dat is iets anders als werkgeheugen waar ik op doel. Dat zit er te weinig in, waardoor je deze problemen ondervindt ;-)

dat is 16 gb

Dan heb je het wederom over je opslag capaciteit. Het werkgeheugengrootte van dit model tablet is inderdaad 1 GB (heb de technische specs opgezocht) en daardoor mist jouw tablet voldoende “power” om dit spel op te kunnen spelen. Dat gaat dus helaas (net zoals mijn voorganger al zei) niet lukken!

 

das jammer

Een antwoord toevoegen