Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Koptelefooningang dot het niet meer?


25 augustus, 2019, Categorie:

Sinds een jaartje of twee doen mijn oortjes het niet, maar dat lag er niet daar aan maar aan de ingang van mijn acaltel pixi 4 7wifi one touch. Ik weet niet wat er meer is zit er stof in of is het kapot weet ik niet! Als ik heel voorzichtig doe met de oortjes moet ik het op die stand houden en dat doet soms pijn! Ik weet niet wat er aan dr hand is maar kan iemand me helpen?

Antwoorden

Wat er precies mee aan de hand is, is voor ons achter het scherm moeilijk te beoordelen ;-) Het klinkt  als een defect aan de hoofdtelefoonuitgang, maar zeker is dat natuurlijk niet. Tijd om even langs te gaan bij de lokale reparateur voor een diagnose/reparatie?

 

 

Dt lijkt me wel duur kan ik het misschien zelf oplossen weet iemand dan hoe? Ik had ook een ander tablet de zelfde maar die was kapot gegaan omdat het iemand er op zat, maar daar deed ie het wel!

Het begint ermee dat het duidelijk moet worden wat er aan de hand is. Zonder deze info blijft de rest gissen. De enige tip die ik je kan meegeven dat het wellicht helpt om de uitgang even met perslucht te behandelen uit een spuitbusje. Misschien zit er iets in de weg?

Dankje, wat voor een spuit bus?

 

Lucht dat onder hoge druk uit een spuitbusje komt. Verkopen ze gewoon bij de bouwmarkt :)

Een antwoord toevoegen