Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo tablet heeft wifi verbinding maar geen internet?


9 januari, 2019, Categorie:

Hallo allemaal,

Ik heb al enige tijd een Lenovo tablet met besturingssysteem Android. Tot nu toe altijd probleemloos gewerkt. Echter sinds twee dagen werkt het internet niet meer. Dat wil zeggen hij maakt verbinding met een WiFi netwerk (uitstekende verbinding), maar ik kan niet meer op internet/mail lezen of streamen. Pogingen netwerkinstellingen te resetten, opnieuw wachtwoord invoeren, soft reset en opnieuw opstarten werken niet. Ook heb ik gekeken naar of de datuminstellingen klopten, maar dat is ook het probleem niet. Al mijn andere apparaten werken prima. Heeft iemand hetzelfde probleem gehad en hoe los ik het op? Bedankt voor jullie hulp!

Antwoorden

Dit klinkt in ieder geval als een probleem wat zich op de Lenovo afspeelt. Je hebt inmiddels al aardig wat dingen geprobeerd lees ik. Zijn alle updates op de Lenovo binnen. Lastig dit en moeilijk te beoordelen zonder daadwerkelijk de tablet in handen te hebben eerlijk gezegd.

Beste Bart,

Inmiddels ben ik er achter dat sommige apps nog wel met internet werken. Na reset van de router nog steeds problemen. Gebruik van een andere WiFi netwerk heeft alle problemen opgelost. Hoe dit nu kan geen idee. Ga in ieder geval het systeem opnieuw updaten en kijken of dat werkt. Dank voor het meedenken!

Hallo

Ik zit exact met zelfde probleem van twee Lenovo tablets. Zelfde dingen al geprobeerd zoals hierboven genoemd. Maar de systeem upgrade wil niet lukken. Want geen verbinding. Terwijl er toch duidelijk een verbinding is…. iemand een oplossing?

Ik zit met hetzelfde probleem. Een systeemupdate via een ander netwerk heeft het probleem ook niet opgelost. Heeft iemand een oplossing?

Ik heb het ook

Ik verbind het op nieuw dan kan mijn spelletje spelen  maar als ik  15 niet  gespeeld heb moet ik  het weer doen  heb het als pictogram op mijn begin scherm al staan zodat ik WiFi uit en in Kan schakelen

Een antwoord toevoegen