Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo Yoga 2 pro, leverbaar met digitale pen??


27 december, 2014, Categorie:

Beste redactie,

Mijn vraag luidt: is de lenovo yoga2 pro, uitgerust (hard en/of softwarematig) om met een digitale pen te schrijven? En dan met name in programma’s als powerpoint.

Ik weet dat de surface 3 dat wel kan maar kan uit de beschrijvingen van de lenovo dit niet vinden. De winkel Mycon, kan het me ook niet zeggen.

De reden is: ik gebruik in trainingen die ik uitvoer mijn huidige tablet (fujitsu siemens lifebook, ca. 7 jr oud en aan vervanging toe).

Mijn slides zijn opgebouwd in powerpoint en dankzij de tablet icm de XP-tabletversie, kan ik daar met een digitale pen op schrijven en zo de stof en oefeningen presenteren aan de deelnemers. Dit werkt nu prima alleen de tablet is toch wel echt oud.

 

Ik weet dat surface 3 dit ook kan maar tov lenovo yoga zijn er enkele nadelen. Surface heeft maar een usb-ingang en andere hardware: (4GB en 126GB tov 8GB en 500 GB).

Alvast hartelijk dank voor jullie antwoord!

Thijs

Antwoorden

Hoi Thijs,

De Yoga 2 Pro beschikt helaas niet over een active digitizer. Hierdoor kun je geen active digitizer stylus gebruiken zoals op de Surface Pro 3.

Wel kun je altijd een capacitieve stylus gebruiken maar deze zijn minder gevoelig en fungeren eigenlijk als een soort vinger.

Een antwoord toevoegen