Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Is de Microsoft Surface 2 geschikt?


24 september, 2014, Categorie:

Hallo,

Ik heb een vraag, ik wil de Microsoft Surface 2 kopen alleen zit er Windows RT op. Ik hoor van iedereen dat dat een groot nadeel is en dat ik daarom de Microsoft Surface 2 niet moet kopen. Ik heb de Microsoft Surface 2 nodig voor school, dus dat leek mij perfect. Is de Microsoft Surface 2 geschikt voor school? Ik heb ook gehoord dat de Microsoft Surface 2 niet met elke printer kan werken. Mijn vraag aan jullie is dus is de Microsoft Surface 2 geschikt voor school en is Windows RT een groot nadeel, ook qua school.

Antwoorden

Het klopt inderdaad dat Windows RT niet met alle printers werkt maar Microsoft heeft een pagina online gezet waar deze informatie als het goed is allemaal te vinden is.

Windows RT is verder inderdaad minder uitgebreid dan Windows 8 omdat je niks kunt installeren in de desktopomgeving. Je bent afhankelijk van de apps in de Windows Store. Wel bevinden de Office-apps zich in de desktopomgeving dus alle programma’s als Word en Excel kun je gewoon gebruiken.

Wat dat betreft is de Surface 2 geschikt voor school maar je moet zelf even checken of je voor school mogelijk programma’s moet installeren die niet in de Windows Store te vinden zijn. Als dat niet het geval is kun je met de Surface 2 prima vooruit.

Ik kom niet Vledder

ik kom niet veder met de surface 2

 

 

 

 

Een antwoord toevoegen