Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Mijn Asus laptop reageert niet meer?


5 september, 2017, Categorie:

Het beeld staat op zwart en hij reageert niet meer op commandos. Hoewel het beeld op zwart staat geeft een van de indicatielampjes aan dat hij wel aan staat, maar hij reageert dus nergens meer op. Het maakt ook geen verschil of ik de stroom wel of niet afsluit. Wat kan ik hieraan doen? Is het een idee om hem leeg te laten lopen als dat kan en hem daarna weer proberen op te starten als hij is uitgevallen?

Antwoorden

Vervelend. Heb je de mogelijkheid om een extern beeldscherm op de laptop aan te sluiten? Mocht je dan nog geen beeld krijgen dan is de videokaart wellicht kapot.  Het zou kunnen duiden op een defect. Voor ons is het onmogelijk om dit op afstand te beoordelen en er kunnen diverse oorzaken zijn.  Ga even langs bij een reparateur.

Als je de laptop in geval van nood direct wilt afsluiten houd dan de powerknop enige tijd ingedrukt. De laptop zal dan waarschijnlijk zichzelf uitschakelen. Het leeg laten lopen van de accu zal waarschijnlijk niet direct helpen.

Succes!

Bedankt voor het antwoord! Helaas ook al drukte ik op de powerknop voor langere tijd, dan gebeurde er nog niks. Ondertussen is de laptop uitgevallenen heb ik hem weer aangezet. Weliswaar heb ik nu weer beeld, maar hij blijft op “Afsluiten” staan, met een laadbalkje dat hij bezig is met afsluiten

Ik heb bijna hetzelfde probleem. Alleen wilt mijn laptop niet meer aangaan. Het is een Asus waarvan het beeldscherm gescheiden kan worden van het toetsenbord. Hij laadt wel en de accu is vol, alleen wilt de laptop niet meer aangaan. Enig idee hoe ik dit kan oplossen?

Tnx Bart, die van mij werkt weer.

Start hem op en druk dan op het lampje naast de startknop en hou het zolang vast tot alles uit is ,

dan start  hij vanzelf  op of  je moet hem aan zetten ,dan komt er een melding dat hij ontoezeglijk uit is

gegaan.probeer maar eens.gr  klaas

Mijn asus laptop reageert niet meer, ik kan hem nog wel aanzetten en zie het scherm maar als ik ergens op klik reageert die niet

Goedemiddag,

Voor het geval iemand dit probleem nog heeft aangezien de oplossing nog niet is gegeven denk ik dat het aan het motherboard ligt. Daarnaast zou het ook kunnen liggen aan de grafische kaart. Het scherm valt dus uit terwijl de laptop wel aan (kan) gaan.

De oplossing zou zijn het laten nakijken middels een diagnose en daarna een oplossing kiezen.

HiGenius.nl komt je laptop kosteloos ophalen en terugbrengen en een diagnose kost maar €45.

Zie link:

https://higenius.nl/laptop-reparatie-eindhoven-boosten/

 

Mijn laptop gaat niet meer aan. Ik hebbhem na laten kijken maar ze konden hem niet maken. Als hij soms per ongeluk aan gaat dan werkt hij wel. De aan knop doet het echter meestal niet. Maakt geen contact volgens de reparateur. Ik zie dat dit echt een euvel is van Asus. Slechte zaak!

Een antwoord toevoegen