Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Mijn tablet geeft problemen, hoe kan dit?


26 november, 2014, Categorie:

Hoi,

 

Sinds kort heb ik de Medion Akoya P2211T 2 in 1 Tablet gekocht. Ik heb hier enkele apps op gedownload (ongeveer 100 tot 150 MB totaal) en natuurlijk MS Office op gezet. Het is een windows tablet.

Nu is het probleem dat ik sinds kort af en toe een melding krijg dat het geheugen vol zit. Meteen verdwijnen er dan een paar programma’s uit de taakbalk.

Bij MS Office is het zo dat ik geen bestanden meer kan opslaan. Ook niet op een externe schijf. Ik klik op de desbetreffende map maar er komt niks te staan.

Ik weet niet of dit een veelvoorkomend probleem is, maar ik baal hier flink van aangezien ik mijn tablet niet kan gebruiken waar ik hem voor gekocht heb.

Hebben jullie een idee hoe dit kan? En hoe dit verholpen kan worden?

 

groet,

Luc

Antwoorden

Het kan zijn dat een deel van het geheugen is ingericht voor apps en bestanden, dit wordt soms door fabrikanten gedaan. Staat er in de instellingen bij schuifruimte aangegeven dat er meerdere partities zijn?

Bij schijfruimte staat alleen aangegeven dat ik 0 B vrij heb van de 17,8 GB.

Wel weet ik dat dit van de C schijf is, en er nog een D schijf in bijgevoegde toetsenbord zit.

 

Gr Luc

En het klopt dat er al 17,8GB gebruikt wordt, of lijkt dit een fout?

Er word aangegeven dat Windows 17,6 van de 17,8 GB in bezit neemt. Ook lijkt me dit raar aangezien er een 32 GB SSD schijf zou zitten, en ik er dus zo’n 14 GB van mis.

 

Luc

Een antwoord toevoegen