Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

mijn toetsenbord verdwijnt soms als ik aan het schrijven ben


16 oktober, 2013, Categorie:

Ik heb een tablet samsung 3 en soms als ik bv op faceboek iets wil zetten, verdwijnt spontaan mijn toetsenbord midden in een zin. en krijg ik hem niet zo snel terug, hoe vaak ik er ook op tik.

 

En soms als ik een spelletje speel, stopt hij spontaan en gaat hij terug naar de Homepage.

 

Ik heb hem nu 1 week.

 

Weet iemand raad of moet ik ermee terug.

Antwoorden

Dat klinkt als een bug (software foutje) waar je weinig aan kunt doen. Hopelijk rolt Samsung daar een update voor uit. Je zou nog kunnen proberen het standaard Android toetsenbord te gebruiken (zie instellingen voor veranderen voorkeur) of een keyboard app uit de Play Store downloaden. 

Dat apps crashen (terugkeren naar homescreen) is een bekend fenomeen. Dit wordt echter door iets in de app of het spel, in combinatie met hoe de tablet hierop reageert, veroorzaakt. Ook daar doe je weinig aan. Het enige dat je kunt doen is wachten op een update van de app-ontwikkelaar en/of Samsung.

Ik heb dat ook, maar niet als ik mijn spel niet meer verbindt met Google. Misschien helpt het.

Met een samsung s4 had ik dat ook op vakantie heel irritant misschien een wat mindere wifi verbinding??want eenmaal thuis dacht desnoods de hele boel te resetten of zo, maar dat bleek niet nodig hij doet niet meer raar ra ra kiekeboe snap er niks van

nu jaren later dus, maar ik kreeg dat steeds verdwijnen van het toetsenbord zodra ik wilde gaan typen ongeveer ’n jaar ná aanschaf van mijn tablet en dat wel 5 f…… maanden lang! ik kon niet googlen en dus ook niets op- of uitzoeken. niemand begreep er iets van: de verkoper niet, de pc-specialist niet, de webb-club niet, niemand in mijn omgeving. hoe ik er uiteindelijk uitkwam? eigenlijk héél simpel: dankzij ’n véél te laat gekregen berichtje voor ’n up-date van het toetsenbord! nadeel van ’n budget-tablet? ik las later nl óók iets over budget-tv’s en dat die na 2 jaar al geen up-dates meer krijgen en dan eigenlijk tòch nog weggegooid geld blijken te zijn……………………. beter idee? naar ìk begreep chrome-cast op oude tv, dan slechts kosten vanaf € 40,00

Heb ik ook last van op de S9plus

 

ik heb hetzelfde probleem op een acer

 

Een antwoord toevoegen