Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe tablet doet niets meer na update?


1 januari, 2015, Categorie:

Ik heb vandaag mijn Asus transformeren pad in gebruik genomen.

Aan de stroom gelegd, alles ingesteld en daarna kreeg ik de melding dat er een systeem update beschikbaar was. Die heb ik geïnstalleerd maar tijdens het updaten werd mn scherm helemaal donker en zag ik ook niet meer dat hij aan het updaten was. Scherm bleef donker en doet niks meer. Tijd gewacht maar er komt niks meer tevoorschijn.

Uiteindelijk door power knop ingedrukt te houden geprobeerd hem weer aan de praat te krijgen, maar het scherm wordt maar 1 tel wit en dan valt ie weer in een soort slaapstand (het scherm is wel donker maar niet helemaal uit zo te zien).

Hoe kan ik mijn tablet weer aan de gang krijgen?

Antwoorden

Stat er in de handleiding een manier omschreven om de tablet middels hardware-knoppen te resetten? Dan kun je dit proberen. Vaak is dit de aan/uit-knop in combinatie met twee of een van de volumeknoppen, tegelijkertijd inhouden.

Bedankt voor je reactie.

Dat heb ik inderdaad geprobeerd. De tablet is daardoor wel helemaal uit gegaan, maar als ik hem aan zet zie ik kort een witte flits en dan wordt het weer donker. Ik vrees dat er niets anders op zit dan hem terug te sturen.

 

 

Een antwoord toevoegen