Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ontgrendelen Denver TAC-70071?


20 oktober, 2013, Categorie:

Denver TAC-70071

Het scherm is vergrendeld en krijg hem niet meer ontgrendeld en volgens boekje kan ik terug naar fabrieks- instelling maar  pc herkent tablet niet   dus kan niet naar instellingen om terug naar F-instellingen te gaan 

Antwoorden

geaccepteerd

Nee hoor, zie link in mijn eerste antwoord. Harde reset heb je in principe geen pc voor nodig.

Hoi Marina,

Waarom kun je hem niet meer ontgrendelen? Ben je het wachtwoord vergeten of werkt het gewoon niet meer?

Heb je een harde reset geprobeerd?

Door dat er patroon slot op staat lukt het niet om bij instellingen te komen en pc herkent tablet niet

Maar wie heeft dat patroons-lot erop gezet? Dan is een harde reset wellicht een optie. Waarom de pc de tablet niet herkent durf ik niet te zeggen.

Maar als pc tablet niet herkend hoe doe ik dat dan, heb het ook al op andere pc geprobeerd lukt niet(harde recet kan toch maar op 1 manier)

 

Al zeg ik het zelf voor een Oma op leeftijd kan ik aardig over weg met pc MAAR ik heb op link geklikt en wat jij me zei en dan krijg ik uit leg en ben ik eigenlijk niet wijzer van geworden hoe kan ik zonder pc recet  ja op knopje achter kant lukt niet ,wil je me A.U.B uit leggen wat ik moet doe (of niet moet doen) 

Alvast dank en groot compliment aan deze site ik vertel het door.

Ik snap eigenlijk niet zo goed waarom er een pc voor nodig is. Waar zie je dat staan? Elke tablet kan ook zonder pc opnieuw ingesteld worden.

Daarvoor is A) een knoppencombinatie of B) een resetknop. Staat in de handleiding niets over een harde reset zonder het gebruik van een pc?

Een antwoord toevoegen