Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Galaxy tab 2 (10.1) wil niet meer opstarten, wat moet ik doen?


20 november, 2013, Categorie:

mijn galaxy tab 2 (10.1)  wil niet meer opstarten, wat moet ik doen?

Antwoorden

Geeft ie helemaal geen melding als je hem aanzet? En hij is opgeladen?

Ik heb hetzelfde probleem bij mij geeft hij eerst aan Samsung galaxy tab 2 10.1, vervolgens komt het samsung logo in beeld. en daar blijft het bij uitzetten wil niet, reseten door de aan knop ingedrukt te helpen rresulteert in hetzelfde probleem van niet doorstarten…. en een factory reset via het keuze menu als eerst de aan knop samen indrukt met de volume knop en dan bedoel ik de min-knop van de volume… dat helpt dus ook niet,…. dit is wel eens vaker gebeurd maar dan deed die het spontaan wel eens weer als ik hem met rust liet, dus uit laten gaan en weer opladen…..

Maar nu blijft het probleem van niet doorstarten dus

Ik heb precies hetzelfde probleem.  Maakt niet uit op welke applicatie ik druk, hij opent springt vervolgens op zwart scherm en dan start de tablet spontaan weer opnieuw op. Als ik het scherm niet aanraak dan start hij telkens opnieuw op! Wat moet ik hier nu mee? Ik heb geen update gehad, het lukt nu ook niet eens meer om te updaten,  ik kan helemaal niets op mijn tablet. 

 

no idea

bij mij is dit ook wel eens gebuurt en nu gaat die maar niet aan laten rusten helpt inderdaad maar het kan soms wel lang duren en dat is wel heel vervelend

Ook ik het hetzelfde probleem, blijft constant opstarten … kan nu gewoon niets , wie helpt

 

Ik heb mijn tablet helemaal opgeladen en hij doet het niet meer hij is uit hij gaat niet meer aan weet iemand wat er aan de hand is????

ik heb het zelfde probleem

maar ik heb de update gedaan en met rust gelaten hij is 2 weken aan de oplader geweest maar hij doet niks meer

 

Ik heb ook een tablet die wil ook niet meer aan. Wie heeft het antwoord van wat je kunt doen om hem weer aan de praat te krijgen? We hebben hem opgeladen, maar hij doet niks meer.

Help

Ik heb ook zo’n probleem hij is helemaal uit gegaan en nu wil hij niet meer aan!

Mijn tablet gaat aan maar je ziet steeds zwart het geluid hoor je maar het scherm gaat niet aan je ziet alleen maar zwart

 1. Sluit de tablet aan op de originele lader en laat deze minimaal 5 uur aan de lader hangen.
 2. Probeer na 5 uur de tablet op te starten door de aan/uit knop zeker 10 seconden ingedrukt te houden.
 3. Wanneer er een batterij in beeld komt, betekent het dat de tablet weer functioneert en kan worden aangezet (houd de lader aangesloten).
 4. Wanneer de batterij niet in beeld komt dient u de home knop + volume omhoog knop + aan/uit knop tegelijkertijd in te drukken. Houd de knoppen 10 seconden ingedrukt.
 5. Zodra het Samsung logo in beeld komt laat u enkel de aan/uit knop los. Houd de overige knoppen ingedrukt.
 6. Gebruik nu de volume omhoog/omlaag knop om u door het menu te navigeren naar de keuze om te resetten.
  (Let op: bij de Galaxy Tab 3 beweegt de regel cursors grafisch pas na 2 keer klikken, deze verspringt per 2 regels. De cursor gaat per klik een regel omhoog/omlaag, ook al wordt dit niet visueel weergegeven.)
 7. Bevestig uw keuze met de aan/uit knop.
 8. Bevestig ‘Yes – delete all user data’ met de aan/uit knop.
 9. Wacht tot de tablet aangeeft ‘Wipe data complete’ daarna kunt u de tablet opnieuw starten.
 10. Werkt alles weer als vanouds? Dan kunt u weer aan de slag!

ik heb een samsung galaxy tab 2…

hij was helemaal leeg en toen heb k hem dag en nacht in de oplader gedaan alleen hij gaat niet meer aan en ik heb dit al eerder gehad en hetis 2 mndn geleden en nu doet hij het nogsteeds niet!

Hey. Mijn tablet gong eerst noch aan maar toen ik aan het spelen was kwamen er allemaal gelen strepen op het scherm en sins dien gaat hij niet meer aan

 

hij lach aan de oplader en ik wou hem de volgende ochtend aan doen maar hij ging niet meer aan en heb het idee dat hij ook niet meer oplaad weet iemand wat ik kan doen of een winkel die erachter kan komen en maken voor een leuk bedrag

mijn tablet heeft 5u opgeladen en toont de batterij maar als ik hem vervolgens gewoon start dan start hij op en blijft flikkeren op het Samsung logo. wat moet ik nu doen?

Werk niet

 

Gebruik um als broodplankje

 

ik komniet binnen in mijn mobiel als ik aan doet  loopt hij vsat en dan kom ik niet meer binnen help wat moet ik doen

mijn tablet komt om de 10 sec de batterij in beeld en laadt ie dan komt gouden bij het eerste gouden stuk gaat ie weer uit en dat elke 10 sec wat moet ik doen