Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Oude magazines verwijderen uit tijdschrift.nl?


30 mei, 2015, Categorie:

Ik gebruik de app tijdschrift.nl op mijn Google Nexus 10 ( Android 5.1.1); ik lees hierin o.a. de Autoweek. Graag zou ik de gelezen nummers na enige tijd zowel uit de app als van mijn tablet willen verwijderen: hoe kan dat?

Ter info:  ik heb nu de nummers vanaf 2014-12 t/m 2014-51 erin staan en met 2015 zijn we alweer aan nummer -22 toe. Dit wordt een absurd grote verzameling.

Nader: het gaat me niet om de functie “archive”, want dan blijft het bewuste blad nog steeds in het scherm van de app staan.

Antwoorden

Ik heb helaas geen ervaring met de app. Misschien een tweet of mailtje naar de ontwikkelaars? Zij kunnen je wellicht direct van een goed antwoord voorzien.

Ik heb de vraag uitgezet via ‘Contact’ met de beheerders van Tijdschrift.nl; maar tot dusver blijft het aan die kant verontrustend stil. Het gekke is dat je op hun site onder (Klantenservice) wel ziet staan hoe je een ruimteprobleem in de iPad App kunt oplossen, maar dat daar aan de rechterkant onder Android App niets over gezegd wordt??

ik heb hetzelfde probleem, en je kunt ze leegmaken door de tablet te koppelen aan de laptop of pc en de downloads van tijdschrift.nl op te zoeken en verwijderen. Moet zeggen het is wel even zoeken op je tab maar het lukt zo wel. De tijdschriften blijven er opstaan maar leeg. Het bespaart je echt een paar gigabites. Maar ik zou inderdaad wel willen weten of er een simpeler manier is, ook voor mensen die geen pc of laptop hebben.

Eenvoudige oplossing voor een andriod tablet:

Ga naar INSTELLINGEN

Ga naar het tabblad APPS

Ga naar de app TIJDSCHRIFT (2.0)

Open de app

Klik op OPSLAG (u ziet daar meteen hoeveel MB ruimte uw gedownloade tijdschriften al innemen, meestal reeds honderden MB’s)

Klik op GEGEVENS WISSEN

Al uw tijdschriften worden nu verwijderd.

U moet wel hierna, als u de app opent,  de eerste keer weer inloggen

Veel succes, Gerrit

Een antwoord toevoegen