Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Probleem met opstarten Medion LifeTab?


29 april, 2014, Categorie:

hallo

ik heb een medion livetab 10.1  P9514. ik heb een probleem met aanzetten na het opladen van mijn tablet.

hij is al twee keer voor reparatie naar medion geweest. en elke keer als hij terug kwam, werkte hij perfect.

maar na weer opladen niets meer, hij start niet meer op. ik hoop dat iemand een oplossing weet voor mij.

Antwoorden

Maar, hij werkt wel zodra hij bij je binnenkomt? Dan kun je hem dus aanzetten en gebruiken? Het probleem treedt pas op als je de tablet aan de lader gehangen hebt?

hallo wie weet raad ik heb hetzelfde probleem. Harry.

hoe ziet de oplader der uit van lifetab medion e7312

Ik heb ook hetzelfde probleem  weet iemand raaf al verschillende keren op herstel geweest

Vivianne  Ducoulombier

Ik heb ook hetzelfde probleem met die tables

 

ik heb ook die problemen. heb 3 keer mijn tablet terug gestuurd, en toen een nieuw gekregen. met dezelfde problemen. Toen heb ik gevonden dat het probleem bvij hun lader zat. Die geeft kortsluiting op de usb poort. Hij is de zwaar. Ik gebruik nu een andere oplader. laad verschrillelijk traag op; maar de tablet werkt wel. Alleen nu na 9 maand is het volledig gecrascht. Blijft op het startscherm staan. ik ben  het beu naar de hulplijn te bellen en behandelt te worden als een komplete idioot. Ik koop mijn volgende tablet wel van een ander merk. waarschuwing : lenovo is dezelfde hulp en herstedienst als medion. Verwacht dus dezekfde problemen

 

na 1 jaar heeft dit tablet ,4 opladers met kabels doorgebrand en 1 oplaadbatterij geruiineerd. het is duidelijk dat de usb poort om op te laden problemen heeft. Ik weet nbooit wanneer ik mijn tablet afzet ik hem terug opgezet krijg. is al 3 keer kompleet gecrascht. momenteel is hij weer dood, nadat ik reboot probeerde te doen. Is 1 grote stress en geldverspilling. kan net zo goed een tablet van china laten komen. naservice is klote

 

Ik heb een Medion tablet P10506, en als ik zit te facebooken of wordfeuten, dan na korte tijd reageren zowel facebook en wordfeud niet meer, de app’s.

Wat kan er aan de hand zijn??

Hallo, ik heb een Lifetab e10320. Deze werd enkele maanden niet gebruikt. Nu wil ik deze na opladen terug opzetten en hij doet niks meer. Hoe probleem oplossen?

Een antwoord toevoegen