Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Tab 4 blijft tijdelijk hangen met alles wat je doet?


2 november, 2015, Categorie:

Goedemorgen,

 

Mijn Samsung Galaxy Tab 4 blijft sinds kort tijdelijk hangen in alles wat ik doe.

Tijdens het bladeren door de bladen met de apps, klikken op iets in instellingen, kijken naar een youtube filmpje of het spelen van een spelletje. Steeds zit je even tot wel een paar seconden vast.

Spelletjes spelen is dus compleet onmogelijk, youtube luisteren is om gek van te worden en in de instellingen klik je natuurlijk alles dubbel en zit je non stop in het verkeerde menu.

Verder opvallend dat ik de play store helemaal niet meer in kom en het laden van zaken als google+ en youtube extreem lang duren en dan heb ik het over minuten en tot die tijd blijft dat cirkeltje ronddraaien.

Bij play store komt er dus helemaal niets en zie ik na een kwartier nog steeds alleen maar dat even wachten rondje.

Nu heb ik nog een keer dezelfde tablet want ze zijn van mijn 2 dochters en het enige grote verschil wat ik gevonden heb is dat de 1 nog op de oude 4.4.2 zit en de tablet die stotterd op 5.0.2, die staat op automatisch upgraden.

Ik hoop dat iemand een oplossing weet zonder dat ik de tablet naar fabrieksinstellingen moet terug zetten want dan is zij al haar vooruitgang van de spelletjes ook kwijt (candy crush, subway surfer etc) en dat vooruitzicht beangstigd haar enorm. (7 jaar oud)

In hoopvolle afwachting van enige suggesties die tot een mogelijke oplossing kunnen leiden.

Met vriendelijke groet,

Hans

Antwoorden

Okkeeeeekee

Een antwoord toevoegen