Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung galaxy tab 4 crasht steeds?


18 januari, 2015, Categorie:

Hallo, sinds een week crashed onze galaxy tab 4 tab constant. Dit gebeurt tijdens het spelen van een spelletje maar ook als ik op een willekeurige side op internet bezig ben. Tevens gebeurt het regelmatig dat het toetsenbord niet verschijnt als ik iets moet invullen. Ik heb dat app voor de vakantie aangeschaft en ga volgende week op vakantie, dus te weinig tijd om hem op te sturen, baal er echt van.

Antwoorden

Het kan zijn dat het werkgeheugen volzit. Zijn er recentelijk veel apps geïnstalleerd? Probeer de apps die je niet gebruikt te verwijderen, dat kan al helpen. Of, plaats apps op een sd-kaart.

Ik heb exact het zelfde probleem. Eerste Tab 4 is al retour gestuurd , nieuwe gekregen maar deze begint na een maand de zelfde problemen te vertonen. Toetsenbord komt niet meer te voorschijn. Spelletjes vallen uit of starten helemaal niet meer op.

ik heb juist sinds een maand de tablet E 9.6 inch voor men verjaardag gekregen en sinds vrijdag begon die ook steeds te crashen, ben er direct terug mee naar de winkel gegaan en moet nu 2 weken wachten :/ . hoop dat als ik hem terug krijg dat die terug als nieuw marcheert, anders da ze maar ne nieuwe geven of geld terug dan koop ik wel iets anders, heb speciaal meer uitgegeven voor samsung omdat ik dacht dat da wel een degelijk kwalitatief merk is. we zullen wel zien zeker.

 

Een antwoord toevoegen