Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung galaxy tab browser bug?


2 augustus, 2014, Categorie:

Ik hoop dat iemand me man helpen met het volgende:

Op een aantal websites werkt niet alles op mijn samsung galaxy tab 4. Als ik bijvoorbeeld naar buienradar.nl ga, zie ik een groen balk met de opties buienradar, actueel weer, verwachting, etc…

Als ik nu op een van deze opties klik. Bijvoorbeeld actueel weer. Dan komt er een menu tevoorschijn met verschillende opties. Oa. Temperatuurkaart, wind, etc. Maar nog voordat ik op deze opties kan klikken verdwijnt dit menu uit beeld en gaat de site naar buienradar.nl/actueel    ik kan dus nooit een van deze opties kiezen.

Dit gebeurt zowel met chrome als met firefox.  Ook zie ik dit effect op nog meer websites met een soortgelijk menu. Waar zou dit aan kunnen liggen? Hebben meer mensen hier last van of ligt dit aan mijn tablet?

Groet, vincent

Antwoorden

Hoi Vinent,

Om welke tablet gaat het? Het kan zijn dat dit met de rendermogelijkheden, wellicht in combinatie met het touchscreen, te maken heeft maar dat is lastig exact te zeggen.

Dag martijn, bedankt voor de snelle reactie. het gaat om een samsung galaxy tab 4 10.1 inch. Net vorige week nieuw gekocht. Dus met android 4.4.2

Ik heb het zojuist ook nog op twee andere apparaten geprobeerd.:

Ook op mijn samsung telefoon met android2.3.6 werkt het niet. Het werkt wel op een iphone4..

Ligt dit aan mijn apparaten of werken deze sites niet goed op iedere android?

Groet, vincent

 

Ik denk dat je tweede suggestie in de buurt komt. Helaas kan ik het zelf hier niet testen maar het zou kunnen dat binnen Android bepaalde scripts/renders niet ondersteund worden.

Een antwoord toevoegen