Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Note (Pro) Ipad Air of toch Windows tablet?


17 februari, 2014, Categorie:

Voor mijn werk ben ik op zoek naar een degelijke en betrouwbare tablet waar ik  (Word) documenten mee kan bewerken en laten onderteken. De bedoeling is om daarna de documenten op een server op te slaan als document. Ik wil het standaard document op mijn tablet kunnen laden en het tijdens een werkbezoek met het toetsenbord aanvullingen typen en het document zo completeren. Als harde eis moet er onder aan het document iedere keer een (digitale) handtekening worden gezet. De handtekeningen zijn iedere keer verschillend. Nu twijfel ik tussen een IPad Air vanwege zijn vermeende stabiliteit, een Samsung tablet met Stylus pen ( handig voor ondertekening) of een WIndows tablet ( voor de documenten en uploadmogelijkheden ). Helaas ben ik geen ervaren gebruiker of kenner. Wie heeft advies? 

Antwoorden

Als je echt alle functies van Office wilt hebben dan kom je niet onder een Windows tablet uit. Echter biedt Samsung nu bijvoorbeeld de Hancom Office suite waarmee je ook documenten kunt bewerken en vervolgens met de stylus er een handtekening eronder kunt zetten. Dat zou dus ook gewoon kunnen. Daarbij; er zijn voor zowel Android als iOS diverse Office apps maar de stylus lijkt me in dit geval belangrijk en dan kom je al snel op Windows en Android.

Dank je wel voor je reactie Martijn, daar heb ik wat aan. Heb je al ervaring met de Stylus pen of de nieuwe Samsung Pro waar de nieuwe Hancom software op staat? Het ziet er iig veelbelovend uit.

 

Onze ervaring met de NotePRO en de stylus lees je in de review. Onze ervaring met de Hancom software voegen we daar deze week aan toe.

Dat ziet er allemaal goed uit! Hebben de 8″en de 10″  ook de stylus pen en de office software? Daar kan ik nog niets over terugvinden.

Welke 8-inch en 10-inch? In de Note-serie heeft elke tablet de stylus.

De specificaties tussen de TabPro 10,1″ en de NotePro 12″  komen bijna in het geheel overeen. Wat maakt dan het grote prijsverschil? Alleen de 16GB extra geheugen een USB aansluiting en een groter scherm?

Zoals gezegd wil ik hem voor het werk gaan gebruiken, is de 10,1″ dan net zo’n goede keuze?

Je vergeet het belangrijkste; de stylus.

Die heeft alleen de 12″versie? Dus is die het meest geschikt?

Als je per se een stylus wilt wel. Voor de rest komt deze overeen met de Galaxy TabPRO 12.2. 

Een antwoord toevoegen