Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung tab S start niet op?


19 maart, 2018, Categorie:

Hallo,

Ik heb een Samsung Galaxy tab S (SM-T800) die op het beginscherm blijft hangen. De tablet had ik een aantal dagen daarvoor nog gebruikt zonder problemen. Het euvel zit hem dus in het opstarten, Samsung Galaxy S komt in beeld en gaat na een seconde weer uit om na een 2/3 seconden weer aan te gaan. Dit blijft de tablet herhalen. Als ik de tablet aansluit op een originele lader komt de batterij in het scherm die vervolgens op dezelfde wijze gaat knipperen. Ik zie dus ook niet dat hij laad.

Harde reset met de aan/uit knop, home en volume + werkt ook niet. Er gebeurt simpelweg niks behalve dat hij door knippert. Ik heb de tablet opengemaakt en de batterij losgehaald, gelijk weer vastgezet en later een nacht los en daarna weer vastgezet bieden ook de uitkomst niet. Ook de USB poort schoon blazen en het palletje in de poort ietsjes terug buigen mocht ook niet baten.

Andere oplossingen kan ik tot zover op diverse forums niet vinden. Wie kan mij helpen om de oplossing te vinden. Het enige waar ik nog aan zit te denken is dat de batterij niet meer goed is.

Alvast dank, Floris

Antwoorden

Hi Floris,

Zo te lezen heb je al diverse “huismiddeltjes” geprobeerd die we voorschrijven in dergelijke situaties ;-) Ik heb ook het vermoeden dat de batterij de oorzaak is. Wellicht zijn er nog andere lezers die een goede suggestie hebben? Je bent van harte uitgenodigd om mee te denken…

 

Een antwoord toevoegen