Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung tablet valt steeds uit?


14 oktober, 2014, Categorie:

ik heb een samsung tablet 2 , heb er maar een spel op staan.

ook facebook valt steeds weg.

heb hem al vaak opnieuw gereset, helpt niet

Antwoorden

Zoals je wellicht gezien hebt in deze vraag en antwoord sectie zijn er veel mensen die dit probleem hebben. Helaas is er geen andere oplossing, voor zover ik weet, dan contact opnemen met Samsung. Als er nog garantie opzit moeten zij de tablet repareren.

Ik heb tab 3 maar facebook valt steeds weg

Hier ook steeds dat probleem

Ik heb ook dat probleem  met facebook wat zou er aan de hand heb hem pas 4maanden

Heeft niks met tablet te maken maar met face book zelf .

Bij valt die ook steeds uit op face book .ook bij anderen merken tablets  .klachten sturen nasr face book helpt niet .hoor niks , kan geen adres vinden van face book

Na software update valt facebook gedurig uit ???

Gebeld met samsung. Kennen het probleem niet. Advies was om te resetten, maar dat helpt kennerlijk ook niet. Probleem is gekomen na laatste update van hslf oktober. Mooi shit.

Bij mij valt Facebook  er ook steeds uit heb de app al een paar keer verwijderd  en nieuw gedownload maar probleem blijft

Bij mij dus ook dat hij steeds wegvalt

Samsung gebeld ze weten van het probleem maar kunnen er van uit Nederland NIETS aan doen in Amerika is dit probleem al enkele maanden bekend en nog steeds niet opgelost.

 

Dus maar nooit meer updaten dan?

Dit probllem komt van face book zelf …er zijn zoveel klachten hier over .en echt tablet mankeert niks .als die stuk is .moet het overal uit vallen .en dat gebeurt   niet . Neem van mij aan het is facebook .die drollen hebben mij bericht dat ze het nog niet eerder hebben  gehoord  .aan me hoelahoep  .er zijn veel meer mensen die dit probleem hebben  dan we weten .

Ik kan op face book en na minder dan een minuut  valt die weg .

Blijf klachten sturen naar face book zou ik zeggen

ik kan ook op facebook maar valt sinds half oktober na een minuut weg

 

Bah wat een naar gedoe allemaal  .

 

Bah wat een naar gedoe allemaal  .

Mag ik vragen bij welke provider  jullie zitten !!!!! Ik zit bij upc

 

Ook sinds de laatste update last van, hebben nog een tablet en die doet het wel,(ander merk)  dus ik betwijfel of het aan Facebook ligt.

Klopt, eergisteren een update gehad, nu steeds problemen  met facebook, Facebook  al verwijderd en opnieuw  opgezet, masr helpt niet

Een antwoord toevoegen