Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

SD kaart koppelen?


25 januari, 2015, Categorie:

Hallo

Een tijdje geleden de melding gehad dat mijn geheugen bijna vol zit en dat daardoor bepaalde systeemfuncties niet meer goed werken. Ik heb een samsung s3 mini. Ik heb toen naar de winkel gegaan en een SD kaartje aangekocht. De man in de winkel heeft dit zelf in mijn smartphone ingebracht en bijgevolgd het kaartje gekoppeld…. Nu heb ik het probleem dat ik die melding (geheugen vol) nog steeds zie staan, ik kan het ook niet wegdoen.. Als ik een nieuwe app wil downloaden, dan krijg ik nog een melding dat ik niet voldoende opslag heb….

Als ik naar instellingen kijk, dan zie ik dat de SD kaart wel degelijk gekoppeld is… Weet er iemand wat er aan de hand is of wat ik kan doen?

Groetjes!

Antwoorden

Je moet eerst zorgen dat bepaalde apps naar de SD-kaart gekopieerd worden. Hiervoor ga je naar de instellingen en het kopje apps. Ga naar een specifieke app en dan zie je onderaan de optie verplaatsen naar SD-kaart staan.

Beste Martijn,

 

Ik heb ook mijn geheugen op Samsung TabPro 8.4 bijna vol.

Heb van begin af een 64 GB geheugen kaartje in het tablet geplaatst en de meeste apps er op geplaatst.

Maar…………………….. sommige apps zijn niet te verplaatsen het vlak waar ze in staan is grijs en niet te verplaatsen wat moet ik nu doen?

 

Alvast bedankt Ton V

Heyy ik heb een alcatel c7 & ik weet nie hoe je een sd kaart koppel

 

hallo, ik heb een samsung galaxy s5 en wil daar me geheugenkaart in stoppen, dan krijg ik de melding dat hij leeg is, en kan hem niet koppelen. iemand een idee? kaart is trouwens niet leeg.

Hallo

Hoe koppel je je sd- kaart op je telefoon?

Hoe koppel ik mij sd kaart via mijn telefoon want hij zit er al in maar hoe moet je hem dan koppelen?

 

Ik heb een huawei y560 en ik heb een geheugenkaartje maar hoe moet ik daar muziek ofzo opzetten

 

 

Alvast bedankt

 

Een antwoord toevoegen