Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

SD kaart niet herkend op Tablet – SD inhoud wel te zien op PC?


12 maart, 2015, Categorie:

Tablet ASUS Transformer Pad TF303K

* Teksten van PC ingebracht op SD kaartje

* SD kaartje in tablet ingebracht

* Inhoud ervan overgebracht naar Interne Opslag tablet.

* Via een programma de teksten te bekijken op tablet

* Werkt goed, maar de teksten staan op de “interne inhoud” van de tablet.

 

* Tablet – Instellingen – Apparaat – Opslagruimte

* SD kaart : totale ruimte = volledig

* Beschikbaar is volledig

* Dus zou er niets staan op deze SD ( volgens de Info in “Instellingen”)

 

Hoe kan ik op mijn tablet de inhoud (teksten) bekijken via mijn SD kaartje en NIET via de Interne opslag (want dit neemt plaats in dat ik wil vermijden).

Ook worden deze teksten om de maand vernieuwd en vergroot qua inhoud.

Dus is het gemakkelijker om iedere keer de inhoud ervan gewoon te wijzigen op het SD kaartje en de inhoud ervan te bekijken op mijn tablet via het SD kaartje.

Antwoorden

Een clouddienst is wellicht nog makkelijker? Of werk je daar liever niet mee?

Afhankelijk van de app zou je moeten kunnen zoeken op externe opslagmedia. Welke programma gebruik je om de teksten te bekijken?

Beste, 1. Ik ben aan het leren wat en hoe een cloud dienst werkt en of die dienstig zou zijn voor hetgeen ik wil. 2. Die clouddienst zou ik ook willen gebruiken voor al mijn Contacten op PC – Tablet en Smartphone. 3. De teksten waarvan ik spreek is een lijst met al mijn DVD’s  die ik via het programma Android Movie Collection van mijn PC overbreng naar mijn tablet, zo moet ik niet steeds mijn grote PC opstarten om mijn lijsten te zien.  Op mijn PC staan die opgeslagen in het programma Movie Organiser waarin zeer veel Info verwerkt zit.   Maar op mijn tablet breng ik enkel de Naam van de Films over. 4.  Maar het gaat er mij om dat ik in mijn TABLET wil gaan naar de OPSLAGPLAATS van het SD kaartje. Waar zou ik de inhoud van mijn SD kaartje kunnen zien op mijn Tablet ? Flamingo

Door bijvoorbeeld een File explorer applicatie uit de PlayStore te installeren. Hiermee kun je heel eenvoudig het opslaggeheugen van je SD-kaart bekijken.

Een antwoord toevoegen