Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Spellen via Facebook kunnen server niet meer vinden?


18 februari, 2014, Categorie:

Misschien kan iemand mij hier helpen, heb sinds 3 weken een samsung tablet 3, hier speelde ik veel spelletjes op zoals candy crush en Hay day…

Sinds er nieuwe updates zijn geïnstalleerd kan hij geen verbindingen meer maken en geeft hij de fout bij het opstarten kan niet verbinden met server..

Hoe kan ik dit oplossen?

Antwoorden

Sinds wanneer heb je dit probleem? Het kan zijn dat een bepaalde uitgever wat serverproblemen heeft, die kunnen soms een dag of twee dagen duren. Als dat niet het geval is kun je de cache van de app eens proberen te verwijderen. Ga hiervoor naar de instellingen, apps en zoek de Facebook app op. Verwijder daar de cache.

Sinds 13 februari, heb de cash geleegd. Heb tablet ook hard gereset … ook dit mag niet baten… niemand in mijn omgeving heeft hier last van … ook zij hebben een tablet maar dan een 2… 

Miss is er nog iets anders wat iemand mij kan aanraden?

ik heb hetzelfde probleem, na update van mijn tablet is geen verbinding meer mogelijk met de spellen van facebook. Blijkbaar is er ook geen passend antwoord want ik heb alles nagezocht op internet en deze vraag wordt vaak gesteld maar ik heb nog geen passend antwoord gezien.

Een antwoord toevoegen