Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Spellen zijn verdwenen van tablet en nu niet meer compatibel?


31 maart, 2017, Categorie:

Toen ik mijn tablet aanzette waren al mijn spellen verdwenen. Ook de Google play store app staat er niet meer op. Heb m al opnieuw opgestart, maar dat helpt niet.

Als ik de spellen google, dan zie ik dat de spellen nog wel geïnstalleerd zijn, maar niet compatibel zijn.

De tablet heeft geen upgrade gehad ofzo.

Weet iemand hoe ik alles weer terug krijg?

Groetjes Tijs

Antwoorden

Hoi Tijs,

Vervelend. Heb je een update geinstalleerd? Zijn er andere opvallende zaken gebeurd voordat je dit constateerde? Staan je spellen nog wel in de Google Play Store? Heb je de laatste versie van de Google Play Store geinstalleerd? Staan je apps misschien op een SD-kaart en vertoont die kuren?

Werkt het wel als je een eventueel geinstalleerde SD-kaart verwijdert alvorens op te starten? In die situatie ga ik ervan uit dat de apps niet op de SD-kaart staan.

 

Bedankt voor je reactie!

Ik heb niks gemerkt, maar de Google play store app heb ik niet meer. Als ik op internet kijk op Google play store, dan zie ik al mijn spellen nog wel geïnstalleerd, maar kan ik ze niet openen. Ik heb nu ook mijn tablet opnieuw opgestart zonder sd kaart, maar zonder resultaat.

Ik zie ze geïnstalleerd in mijn Google play store

Er staat bij niet compatibel met dit apparaat (deze tablet) maar ik kan m nog wel open op mijn telefoon. En dan heb ik het nu over clash of clans.

Het lijkt er op dat de situatie simpelweg is zoals die er staat. Je tablet voldoet niet (meer) aan de eisen die de app stelt. Dus kun je het niet gebruiken op je tablet. Je telefoon is een ander apparaat die waarschijnlijk wel voldoet aan de systeemeisen.

Een antwoord toevoegen