Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Spotify start niet op?


7 maart, 2018, Categorie:

Hallo, 

hetgaat om een Sony s tablet met Android 4.03. volgens de voorwaarden zou dit geen probleem moeten zijn. Tot vorige maand deed hij het wel. Alvast vriendelijk bedankt.

Gr,

 Van der linden.

Antwoorden

Hoewel versie 4.0.3 inderdaad als (laagste) versie vermeld is die compatibel is, zou het toch kunnen dat de tablet en/of de Androidversie gezien de leeftijd problemen geeft. Let wel: een inschatting van onze kant op basis van de info die gegeven is. Het klinkt als een doorgevoerde update waar de tablet problemen mee heeft aangezien het eerder gewoon werkte.

Dank voor je reactie,Bart.

Maar is hier nog iets aan te doen? Ik heb echt van alles al geprobeerd,ook verwijderd en opnieuw gedownload.

Alvast bedankt.

Gr, van der Linden

Of hier nog iets aan te doen is, is moeilijk te zeggen. Het is niet duidelijk WAAR het nu precies mis gaat. Het simpelst is het als je te weinig vrije ruimte hebt op de tablet: dan kun je het toevoegen natuurlijk ;-) Ook zijn er vaak mensen die oplossingen ontwikkelen die niet officieel zijn. Dan kom je op dit soort plekken.

Maar dat is wel op eigen risico en alleen aan te raden om te (laten) doen door iemand die weet waar hij/zij mee bezig is. En je weet nooit voor hoe lang het werkt. Ik hoop voor je dat je een oplossing weet te vinden. Vervelend als iets wat het altijd prima heeft gedaan ineens niet meer werkt :(

 

 

Dankje Bart,

ik ga zeker nog wat proberen, en  even doorzoeken.

 

met vriendelijke groet,

van der Linden.

Spotify werkt niet meer op mijn telefoon Samsung A5. Hij kent mijn adres niet meer en zegt continu dat ik offline ben. Hoe kan ik deze weer opstarten.

Een antwoord toevoegen