Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Hoe spotlight wissen?


30 januari, 2015, Categorie:

er blijven oude mails opduiken die allang verwijderd zijn uit de mailaccount. sterker nog, die hele mailaccount bestaat niet meer. hoe krijg ik het voor elkaar dat ze van mn ipad verdwijnen, en dan bedoel ik niet alleen dmv het vinkje voor mail weghalen.

ipad3 ios7.1.2

Antwoorden

Download SafeEraser van het internet en te installeren op uw computer. Deze krachtige data gum helpt u alle e-mails op uw iPad permanent verwijderen om uw iPad als een nieuwe. Stap 2: Run SafeEraser en sluit uw iPad Run SafeEraser en sluit je iPad aan op de computer. Bij verstek, uw apparaat zal snel worden herkend door het programma.

Stap 3: Verwijder alle iPad-mails permanent in één klik Ga nu naar “Wis alle gegevens” venster. En klik vervolgens op “Nu wissen” knop. Dan zal SafeEraser beginnen om alle e-mails op uw iPad te verwijderen. Echter, andere gegevens tegelijkertijd gewist. Om het verlies van gegevens te voorkomen, moet u een back-up van uw belangrijke gegevens zoals video’s, muziek, foto’s en contacten voor de eerste van alle. Deze functie is niet perfect voor nu, maar de ontwikkelaars van SafeEraser werken er hard aan om het beter te maken. – See more at: http://www.phonetransfer.org/delete-emails-on-ipad-permanently.html?lang=nl#sthash.5Od1jxRi.dpuf

 

dit klinkt als ‘herstellen’

en dat is nou net wat ik liever niet wil doen

Een antwoord toevoegen