Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Tablet aanschaffen 8-inch?


26 augustus, 2014, Categorie:

Beste,

ik twijfel op dit moment over welke tablet ik zou aanschaffen. Dit omdat er zoveel keuze is.

Ik wil graag een 8 inch.

Je hebt de Samsung galaxy tab s 8.4 wat een geweldig scherm heeft maar twijfel over de prestaties.
Je hebt de nvidia shield die hele goede specs heeft maar een wat minder scherm naar wat ik zo heb gelezen

Tevens zou er binnenkort eventueel een nieuwe nexus aan zitten te komen. Ik heb zelf een nexus 5 en die bevalt me heel goed. Wat is de beste keuze wachten op de nexus of een van bovenstaande keuze’s ?

Met vriendelijke groet,

Diego Bertholet

Antwoorden

Hoi Diego,

Op het gebied van 8-inch tablets met een boven gemiddeld display en goede prestaties is er niet bijzonder veel keuze. De beste modellen heb je al wel genoemd. Zeker qua display is de Galaxy Tab S 8.4 de beste keuze. Qua prestaties verwijs ik je graag naar onze review. Hier zul je zien dat deze absoluut bruikbaar en goed te noemen zijn maar dat er inderdaad tablets zijn die beter presteren, mede dankzij de zware skin die Samsung op de tablets zet.

Op nieuwe tablets kun je altijd blijven wachten. Er gaan al geruchten over een nieuwe Nexus sinds januari van dit jaar en nog steeds weten we niks zeker. Wat dit model precies gaat bieden blijft dus gissen.

Als ik het nu moet zeggen zou ik de afweging van prestaties en display maken. Is het display belangrijker? Dan is de Tab S de beste keuze. Zijn de prestaties het belangrijkst? Dan is de Shield Tablet het beste.

Succes!

Beste,

bedankt voor u reactie.

Het scherm van de nvidia shield met welke tablet kan ik deze vergelijken ?
Heb op dit moment een LG pad 8.3 is die hiermee te vergelijken of die van de LG pad 8.3 nog beter?

 

Met vriendelijke groet,.

Diego

De resolutie van de G Pad ligt wat hoger maar het scherm is ook iets groter. Het verschil zal niet bijzonder groot zijn maar qua resolutie ben je dus beter af met een G Pad. Over de kwaliteit van het scherm van de Shield kan ik verder, afgaand op eigen ervaringen, helaas weinig zeggen.

Een antwoord toevoegen