Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Tablet gebruik t.g.v. gidswerk?


4 november, 2017, Categorie:

l.S.

Graag zou ik informatie ontvangen over het gebruik van een tablet als (natuur/stads) gids. Te gebruiken tijdens het gidswerk om de gids zelf de nodige (achtergrond) informatie te geven.  Ook waarnodig de deelnemers te informeren met beeld en eventueel geluid.

De teksten, PowerPoint en uiteraard kaarten en foto’s  snel oproepbaar en in kleur. Vraag is voor dit werk een programma beschikbaar of reeds een workflow bedacht ?

Welke ervaringen zijn er beschikbaar en zo ja waar?

Op dit moment gebruik ik een Windows 7 Desktop en zou de wens hebben de voorbereiding daarop te doen met een groot scherm en toetsenbord en date data/content vervolgens overzetten naar een geschikte tablet. Een advies omtrent besturingssysteem Windows/Android/Apple wordt ook op prijs gesteld.

In afwachting van een reactie.

Hans Westrik

www.actiefmetbeeld.nl

Antwoorden

Interessante vraag die heel specialistisch is. Helaas hebben we geen concrete ervaring met de door jou omschreven gebruiksdoelen. Uiteraard is eea te realiseren met de nodige handigheid/creativiteit en “standaardprogramma’s”, maar dat is niet wat je zoekt. Welke attente (mee)lezer heeft meer ervaring en kan Hans op weg helpen?

Een antwoord toevoegen