Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Tablet kopen in het buitenland?


10 februari, 2014, Categorie:

Hallo,

 

Mijn vraag is: kan ik ook een tablet of Ipad met 3G of 4G kopen is het Duitsland en dat die dan ook werken in Nederland.

Ik twijfel wat ik wil kopen of een Samsung Galaxy Note 10.1 WiFi met 4G LTE, of een iPad Air WiFi + Cellular.

Heeft iemand tip of Suggesties voor mij!

 

Antwoorden

Als de ondersteunde 4G-frequenties hetzelfde zijn als die van de Nederlandse modellen kun je ze gewoon kopen en in Nederland gebruiken.

Hoi Martijn,

 

Bedankt voor je Snelle reactie.

maar ik zit bij KPN SIN ONLY abonnement en die zitten op Frequentie 850 MHz.

Van Samsung heb ik een reactie gehad en die zijden dat het kon als ik maar een Europese land koop bijv. Duitsland.

Van Apple heb ik niets gehoord.

Maar op deze web-side heb ook iets gehoord dat een bepaalde Apple Ipad niet werkt, weet u misschien welke dat is dan. Ik heb de iPad Air WiFi + Cellular 4G op het oog, of is er nog een betere dan de Air

Op een web-side daar staat altijd de product code van bijv, een Samsung of Apple product, maar daar staan dan drie product code op waarom zijn er drie verschillende product code voor een apparaat.

 

En weet u ook of u een mobiel kunt kopen in het buiten land en waar ik op moet letten, bij Apple schijnt dat er een apart Apple gemaakt is alleen voor de Nederlandse markt     

Ik begrijp niet zo goed wat je bedoelt. Kijk eens op Apple.de. Daar zie je welke frequenties ondersteund worden en weet je dus of het zou moeten werken. Naar mijn idee moet dit niet voor problemen zorgen aangezien veel Nederlanders bij de lancering van een iPad de tablet uit Duitsland halen.

Qua typenummers moet je jezelf niet gek laten maken. Dat heeft te maken met zwart/wit en wel/geen mobiel internet. 

Bedankt voor je reactie.

 

dit is de web-side waar je de product code op staan als je een product pakt bijv. Samsung Galaxy Note 10.1 4G Black (2014) en dan kijken bij specificatie als je daar interesse www.nl.hardware.info.nl daar staan de product nummers

 

Maar geld dit dan ook voor de mobile telefoons.

 

Marco

Ja, ik begrijp wat productnummers zijn. Die heb je altijd omdat er verschil gemaakt moet worden tussen tablets met verschillende mogelijkheden en designs. Ja, ook voor smartphones geldt dit principe.

oke bedankt voor alles.

 

is er ook een mogelijkheid dat ik op te telefoon de hoogte word gehouden voor alle vragen en antwoorden die hier worden gesteld en als ik een antwoord weet dat ik daar op kan reageren..

 

nogmaals bedankt!

 

groetjes marco

We hebben een feed die je kunt gebruiken en je kunt je op specifieke vragen abonneren. Helaas is er nog geen optie om je voor alle vragen in te schrijven.

Een antwoord toevoegen