Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Tablet met LTE abonnement?


10 maart, 2016, Categorie:

Beste Tablet magazine,

Inmiddels ben ik op het punt beland dat ik wil overgaan op een tablet. Dus geen smartphone plus tablet, maar gewoon  een tablet. De reden hiervoor is dat ik meer zie in een smartwatch tablet combo zodra je ook echt kan met met een smartwatch. In NL biedt geen enkele provider deze optie. Dat terwijl het al jaren mogelijk is om te bellen met tablets. Ik wil dus geen smartphone met een tablet als “cadeau”, maar gewoon een tablet ipv een smartphone. Is er toch een optie in NL. Zo niet zit er niets anders op dan een tablet kopen en een sim only abo te nemen. Alvast bedankt

Antwoorden

Wil je een tablet met LTE-abonnement of een tablet waarmee je ook kunt bellen? Je kunt namelijk niet zomaar met elke tablet bellen.

Als je puur internet wilt dan zijn er wel degelijk opties. Onder meer Vodafone, T-Mobile, Belsimpel en Coolblue bieden tablets met internetabonnement aan.

Hoi Martijn,

Klopt idd. Ik wil de Samsung Galaxy tab S2 9.7 lte. Daar kan mee gebeld worden. Puur Internet? Nee gewoon een abonnement alsof ik een telefoon abo neem. Ben bang dat dat te vooruitstrevend is voor ons kikkerlandje. Ik denk daarom dat ik gewoon de tablet los koop en een sim only abo afsluit

Ik denk dat dat inderdaad net teveel gevraagd is. Een tablet mag volgens mij ook wettelijk niet als smartphone gezien worden dus ik denk dat daar ook een probleem voor de providers zit.

Een antwoord toevoegen