Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Nexus 7 laadt niet meer op?


1 oktober, 2014, Categorie:

hij laat niet meer op. het ligt niet aan de oplader . wat te doen? je kan hem nl niet openen… mvg renee van doesburg

Antwoorden

Hoe weet je zeker dat het niet aan de lader ligt, als ik vragen mag? Het is natuurlijk zeer vervelend maar als dat zeker uit te sluiten is, is dat in ieder geval iets.

Heb je de tablet al proberen op te starten in de veilige modus, dus via een reset middels de knoppen? Check ook ons artikel over je Android tablet resetten.

Beste Martijn,

De lader van mijn tablet werkt wel op de Samsung smartphone. De lader van de smartphone werkt echter niet op mijn tablet Nexus 7. Vandaar de conclusie, dat hij niet meer oplaadt. Heb op jouw advies ook geprobeerd te resetten, maar hij doet helemaal niets. Heb net ergens gelezen, dat het misschien ook aan de poort kan liggen. Zou dit kunnen of is de accu van mijn tablet overleden? Of  ligt het aan mijn scherm? Misschien laadt hij wel, maar zie ik niets meer. Er is niets bijzonders gebeurt met de tablet. Hij ziet er nog als nieuw uit na ong. 2 jaar.

Hoop, dat je mij advies kan geven.

met vr. GR. Renee van Doesburg

Tja.. dat blijft inderdaad de vraag en is lastig te zeggen. Het kan aan al die dingen liggen, al acht ik het scherm onwaarschijnlijk. Je kunt hem het beste even laten nakijken en als de accu kapot is kost een nieuwe tablet je waarschijnlijk minder.

Goedemorgen, Ik heb exact hetzelfde probleem. Heb zelf het idee dat het de poort wel eens zou kunnen zijn, vanaf het begin ging de stekker van de oplader er al vreemd in. Ben er mee naar de mediamarkt geweest, zeiden haal al het belangrijke er maar af en kom hem dan maar brengen. Maar hoe doe ik dat ?????????????????????????????

Gr Lex

Een antwoord toevoegen