Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Tablet start niet op, scherm blijft zwart?


18 februari, 2015, Categorie:

Ik heb een Acer switch 11 . Al 3 keer zwart scherm en niet willen opstarten. Uiteindelijk wel na indrukken reset knop weet niet of het hierdoor lukte. Ineens start hij dan weer wel op. Wat is de beste methode van afsluiten van dit tablet ? Aansluiten kan alleen door indrukken knop linker zijkant tablet. Ik zie geen mogelijke aansluit knop op toetsenbord namelijk

Antwoorden

Je kunt ook via het startmenu afsluiten, dat is een andere optie. Heb je de Aspire Switch voorzien van de meest recente firmware?

Haha ik weet niet wat firmware is. Heb dit speeltje gekocht in dec 2014 dus vrij recent. Als ik afsluit via de knop links  op tablet komt hij toch alleen in slaap stand of heb ik dit fout ?

Als je de knop ingedrukt houdt volgens mij niet.

Firmware is de meest recente software van zowel Acer als Microsoft. Check de Windows Store voor updates van Microsoft. Hoe Acer de updates verspreidt durf ik niet te zeggen maar dat staat waarschijnlijk wel in de (digitale) handleiding omschreven.

Dit probleem had ik ook, uiteindelijk kreeg ik hem zelfs helemaal niet meer aan. Het had te maken met het aan en uit-knopje zelf. Ik heb hem kosteloos opgestuurd en het laten vervangen. Viel nog onder garantie, de fout blijkt veel vaker bij deze laptop voor te komen helaas…

Ik heb nu hier het zelfde probleem. Heb deze tablet vorig jaar aangeschaft. Bij het begin ging het al eenmalig mis. Maar toen ging hij ineens spontaan in de winkel wel doen wat er van hen verwacht werd.  Nu heb ik alle opties geprobeerd maar krijg geen  reactie meer. Ga zo maar weer na de winkel. In de hoop dat hij nu weer spontaan aan gaat. Maar als het het knopje aan de zijkant is… Hoop ik dat ze het nog gaan repareren.

Een antwoord toevoegen