Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Tablet wil ineens geen wifi verbinding meer maken?


22 juni, 2015, Categorie:

Hallo,

Mijn Samsung tab 4 wil sinds kort geen verbinding meer maken met internet. Als ik de wifi aan zet blijft het symbool even groen en gaat daarna automatisch weer uit.

Help

Antwoorden

Heb je de tablet voorzien van de meest recente software/firmware?

En heb je het netwerk waar je verbinding mee wilt maken al eens laten ‘vergeten’, via de WiFi-instellingen. Vervolgens opnieuw opzoeken of handmatig verbinding maken.

Zorg ook dat je het modem of de router even uitzet en waar aanzet.

Na van alles geprobeerd te hebben, heb ik hem weer terug gezet naar fabrieksinstellingen. Maar hij doet het nog steeds niet. Router al opnieuw geprobeerd en alles. De tablet geeft de netwerken pas weer als hij wifi heeft ingeschakeld, wat dus niet werkt.. Hij doet gewoon eigenlijk niks, ook niet op een andere locatie. Bij bluetooth doet hij trouwens hetzelfde, geen idee of dat verband met elkaar heeft.

Heb hier hetzelfde probleem, is er al een oplossing voor?

Hier ook hetzelfde probleem.

 

Hier zelfde probleem

Ik heb precies het zelfde probleem en vind ook geen mogelijkheden bij de geavanceerde instellingen.

Heeft iemand al een oplossing gevonden.?

 

Bij ons bleek dat de tijd en datum zichzelf had gewijzigd..waarom weten we niet maar na het aan te passen en de juiste tijd en datum er weer op te zetten was hier eindelijk het probleem opgelost…

ja hoor! Hetzelfde probleem! Maar dankzij de tip opgelost: wiki waar je verbinding mee wilt maken “vergeten”. Daarna opnieuw de wincode ingevoerd en tadaa! !

dank je wel voor de tip!

op zaterdag tot 23u  de tablet gebruikt, daarna aan de lading gezet en de volgende dag geen wifi. Hij zegt dat onze wifi niet binnen bereik is. mijn andere tablet en telefoon werken wel !! En nu?

 

ook onze tablet zegt dat onze wifi niet binnen bereik is terwijl de andere apparaten wel werken zoals mobiele telefoon en laptop niets helpt wat kan ik doen?

 

Ook mijn tablet maakt ineens geen verbinding meer,  terwijl mijn mobiel dat wil doet.  Datum en tijd zijn oké.  Heeft iemand een oplossing

Ik precies hetzelfde probleem. Datum en tijd zijn ok. Ook laten vergeten en opnieuw aangemeld en doet verder niets. Ik weet het niet meer😫

Acer i pad geen wi fi

Mijn Galaxy tab s schakelt zelf wifi uit en weer aan en weer uit enz. Zowel softe als harde reset modem en tablet geen resultaat. Bovendien lijkt tablet af en toe vast te lopen tijdens aan/uit wifi.

Hier hetzelfde  probleem. 1 tablet en 1 telefoon hebben wel de WiFi,  andere tablet en telefoon niet.

kan geen wifi meer aan

 

beste allen

zet tablet terug in fabriek instelling

dan

zet modem terug in fabriek instelling

 

hoera het werkt

rest daarna weer instellen

Een antwoord toevoegen