Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Terug toets en multitoets verlichting gaan niet aan op mijn Samsung Galaxy Tab 4 10.1?


12 januari, 2015, Categorie:

Ik heb pas een nieuwe  Galaxy Tab 4 gekocht 10.1 – 4G maar merk dat de 2 tip toetsen naast de home toets niet oplichten als ik hem gebruik weet iemand waar ik dat kan instellen ?? heb al vele instellingen gehad maar helaas kan ik de oplossing nog niet vinden .

 

 

mvrgr

mmols4088

Antwoorden

Voor zover ik weet moeten die led’jes gewoon oplichten, dat is geen instelling. Het andere led’je werkt wel?

Nee ook niet beide werken niet ?? . het leek mij ook dat dit zou moeten werken , heb hem eind December nieuw gekocht bij de MediaMarkt

mvrgr

 

Mike

 

Maar, heb je ook in het donker gekeken? Wellicht een rare vraag maar het kan zijn dat de leds alleen in het donker oplichten.

ja dat heb ik geprobeerd maar gaan niet aan Martijn  , echt heel vreemd , heb jij ook een tab 4 toevallig ??

 

 

Wij hebben een tab4 gekocht voor onze oma maar die verlichting naast de home knop doet het ook niet.

 

Samsung heeft dit eruit gehaald of uit gezet  maar waarom is mij niet geheel duidelijk en heb inmiddels een mail gestuurd aan Samsung maar nog geen antwoord hierop gekregen ,, vind het zelf ook vreemd .

mschien is dit alleen softwarematig uitgezet en is de verlichting gewoon wel gewoon aanwezig maar uit geschakeld ..

Het zit er gewoon niet op. In alle reviews wordt daarover geklaagd :(  ik vind het ook zwaar irritant van Samsung dat als je de beginletter  van een woord verkeerd spelt dat het woordenboek dan niet meewerkt. Als ik ‘nint’ type krijg ik wel ‘niet’ maar als ik ‘yniet’ type dan snapt ie t niet

Ik heb gisteren een geprek gehadm et Samsung support en die dame beweerde dat het erop zat ,, maar merkte tijdens het gesprek dat er niks vanaf wist en me gewoon in de maling zat te nemen en zich eigenlijk helemaal niet intereseerde voor mijn vraag .

want bij de eerste vragen al verwees ze mij door naar de winkel of de Samsung shop In den Haag om van het problem af te zijn , maar ik hield aan en gaf me niet zomaar gewonnen en toen begon ze allerlei dingen te verzinnen die nergens op sloegen enzovoort .

Ik heb de Samsung shop maar gebeld en zeiden dat het er inderdaad niet op zit en er geen verlichting in dit model onder de tiptoetsen is ingebouwd . ik heb een SM-T535 4G 10.1 dus doe het er maar mee helaas .

ik heb 4 a 5 jaar apple gehad en dat werkt allemaal ook kwa software kwalitatief vele malen beter vind ik persoonlijk en ga denk ik maar terug en koop gewoon denk dan maar weer een iphone 6 plus en een nieuwe ipad want apple mag dan wel afgeschermd zijn en je kan nergens bij zoals in android maar het loopt allemaal zonder  problemen , ook de apps zijn in kwalitieit door de strenge controle van het appstore team  bij apple vele malen beter . heb nooit problemen gehad alles klopte .

android is echt minder en minder stabiel en ook virus gevoeliger

mvrgr

 

mike

Het heeft te maken met de spaar stand. Schakel deze uit en de lampjes gaan aan.

Mijn spaarstand staat uit en de lichtjes gaan nog niet aan ..

 

 

Samsung heeft deze lampjes gewoon weg gelaten uit dit model .. heb een sumsung tab 4 van binnen gezien , en zitten er niet in inderdaad .

 

helaas maar waar .

OP DE TAB 4 ZIT GEEN VERLICHTING!!! dit heeft samsung inderdaad weggelaten dom maar je kan het terugvinden op de review van de tab4 en op youtube natuurlijk

Dank je wel van die spaarstand want bij mijn telefoon schrok ik toen ze niet aan gingen maar gelukkig stond hij in de spaarstand

Idd tab 4 heeft daar geen verlichting zwaar irritant maar niks aan te doen

Wat een toestand zeg.. lampjes doen het niet –” volgens mij hebben jullie echt niks beters te doen. En trouwens, waar ben je die lamljes voor nodig eigenlijk? Ik gebruik de nacht om te slapen, niet om nutteloze dingen te doen op me tablet / telefoon.. dat gaat ook niet zo makkelijk, want ook bij de samsung galaxy grand prime hebben ze de lampjes weggelaten -___-

Ik heb een Samsung Galaxy Tab Pro 8.4, hier zitten wel led’jes in maar die werkten nooit. Pas na dat ik hem een keer gereset heb werkten ze wel.

Het heeft bij mij niks met de spaarstand te maken, ook wanneer die aan staat werken ze gewoon.

Ik heb een tab É en daar hebhe het ook niet. Tussen die twee zaten wel enorm veel tijd…

 

Ik heb en tab S2 lichtjes doen het niet meer. Hebben het wel gedaan. Na 1 keer in de spaarstand gegaan, deden ze het net meer. Spaarstand uit en opnieuw opmeten helpt niet

Tab S2 wanneer ik overschakelen naar gast dan doet de toetsenverlichting het weer. Weet iemand of je zonder de fabrieksinstelling terug te zetten de toetsenverlichting weer aan kunt krijgen.  Na in spaarstand te zijn gegaan krijg ik ze niet meer aan in mijn login,  wel als gast dus.?? Spaarstand staat inmiddels uit. Ook een reset helpt niet.

Tab S2, gevonden. Bij spaarstand de schuif aan uit hielp niet. Door op de regel Spaarstand starten zelf te klikken kom je in een sub menu, daarna werkten de toetsenverlichting weer. Ook weer opgelost.

 

Een antwoord toevoegen