Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Tijdsaanduiding klopt niet?


2 januari, 2017, Categorie:

Mijn galaxy tab 2 10.1 loopt bij twitter en fb een uur voor of is het achter.?! Alleen dus daar! Oftewel: als ik NU iets plaats, staat er: een uur (geleden). Is dit op te lossen?

Ankie (digibeet)

Antwoorden

Je moet even inloggen op je accounts en daar bij de instellingen de juiste tijdzone aangeven. Waarschijnlijk staat die niet goed.

Dankje Martijn! Maar uuhh: ik open de app, ga naar instellingen en zie niks over ‘tijd’ :-( . Op mijn tablet klik ik op instellingen, bij accounts klik ik op twitteraccount maar ook daar zie ik niks over ‘tijd’ . Dus als dat het probleem is weet ik niet hoe dat moet :-( . Op mijn tablet bij instellingen zegt-ie gmt +0.00 gmt.

Probeer even via de browser in te loggen. Dan krijg je vaak meer instellingen te zien.

Maar, staat de tijd op je tablet/smartphone wel correct?

Ja, de tijd op mijn tablet staat correct. Ik ga nu via Chrome inloggen op twitter om te kijken of het lukt :-)

Ik heb bij beide accounts via de browser gezocht  Martijn, maar nergens vind ik iets over tijdsinstelling og zone! Alleen op mijn tablet zelf dus. Is dat gmt+0.00 op de tablet bij tijd wel goed?

Ankie

Martijn: doordat jij het woord ‘tijdzone’ noemde, bleef dat in mijn hoofd spoken! En door mijn laatste vraag, dacht ik ineens: ik probeer het gewoon. Dus op mijn tablet bij instellingen de tijdzone gewijzigd in iets waar amsterdam bij stond. De klok weer goed gezet (die liep ineens een uur voor) en voila, probleem opgelost, want nee…. we zitten hier niet in greenwich meantime! In ieder geval bedankt voor het meedenken!!

Nee, dat moet +1 zijn inderdaad. :) Goed zo!

Een antwoord toevoegen