Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Toetsenbord terugkrijgen Huawei P8?


2 juli, 2015, Categorie:

Hoe krijg ik mijn toetsenbord terug op het scherm van mijn Huawei P8 lite, na een harde reset, volgens informatie op deze site?

Antwoorden

In welke app bedoel je precies? Of verschijnt er nooit een toetsenbord? Dat zou namelijk niet moeten kunnen.

Ik ben ook in nhet bezit van de huawei p 8 lite, toetsenbord verschijnt bij mij helemaal niet, hoe kan ik dit oplkossen?

Zelfde probleem, bij geen enkele app komt mijn toetsenbord naar voren. Alles al geprobeerd maar echt bizar brobleem. Telefoon is verder echt een mooi ding maar onbruikbaar zo.

Bij mij was de oplossing instellingen -> taal en invoer -> google toetsenbord selecteren.

— av

Bedankt voor de tip!! 👍 Werkt!!

Bij mij wordt het vinkje niet groen bij taal en invoer naar toetsenbord spraakgestuurd en die ander wel maar geen Google toetsenbord die groen wordt staat een licht zwart vinkje bij die niks doet  help?

mijn letters verdwijnen onder het typen hoe kan ik dit verhelpen

Hallo ik heb een p8 lite en kan alles dien enkel het driehoekje bolletje en vierkantje onderaan reageren niet op mijn handelingen dus kan iets openen maar niet meer terug :s

heb zo een virtual bril gekocht maar kan de virtule conectie niet vinden op men toestel huawei p8

halo met richard mijn toetsen bort van mij doe raar kan hei geef mee speling aan hort dat zo???  gr richard

 

Hallo Ik heb een probleem . als ik wil antwoorden op een ontvangen sms dan krijg ik geen toetsenbord om dit te doen.  enkel in het scherm van berichten versturen is dit een probleem. Bij alle andere aplicatie lukt het .  Waar ik normaal moet typen komt er verzenden uitgeschakeld. Wat moet ik doen om dit op te lossen?

 

 

Bij mij ook na update mijn originele toetsenbord wel en alles afgegaan in google!! play store en intellingen die er nu opstaat is vreselijk graag dringende reactie hoe de originele toetsenbord terug ingesteld word heel goeie smartphone maar dit probleem brengt mogelijk huawei in slechte daglicht hopend op een positive reactie vriendelijke grt

 

Help! Mijn toetsenbord komt niet meer te voorschijn!! Kan niet meer appen, niet telebankieren, geen contacten toevoegen etc.

 

Wie helpt me?

smartphone helemaal uitzetten. Daarna opnieuw opstarten en vervolgens naar instellingen….geavanceerde instellingen….taal en invoer….standaard toetsenbord….Huawei Swype….vervolgens taal & regio instellen op Nederlands.

 

heb het toestel volledig uitgezet.

daarna kon ik het toetsenbord weer gebruiken.

 

Mijn probleem is dat is van het toetsenbor van google naar een ander toetsen bord ben gegaan maar vind niet waar “taal en invoer staat  “

Als ik kort na elkaar letters typ, vergroot het scherm en kan niks meer doen

Installeer gboard via de playstore

Ik moet een wachtwoord ingeven en ik krijg geen toetsenbort

 

mijn toetsenbord is plots verkleind, hoe kan ik dat op de normale grootte terugzetten?

Een antwoord toevoegen