Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Vandaag komt onze Apple iPad Air binnen. Is er een stappenplan om deze goed te configureren?

Ted

4 januari, 2014, Categorie:

Dag allemaal. Als eerste moet ik melden dat ik nog nooit een iPhone iPad of Tablet in mijn handen heb gehad. Ik ben dus, wat dit betreft, zo blanco als maar zijn kan.

We hebben een nieuwe Apple iPad Air 16Gb aangeschaft. Is er een stappenplan om deze zo functioneel mogelijk te configureren? Mijn vriendin zal de iPad voor spelletjes gebruiken en ik denk dat ik hem wat meer voor zakelijke en hobbydoeleinden (film en foto bewerking) ga gebruiken.

 We gebruiken thuis een netwerkje waarop een surfer is aangesloten. Ons modem is hiervoor geconfigureerd. We hebben een hotspot van ziggo.

Bij voorbaat dank, met vriendelijke groet Ted.

Antwoorden

Hoi Ted,

Het mooie van de iPad is dat je er maar weinig aan hoeft te doen en het werkt meteen. Zo moet je even een account aanmaken, via de tablet zelf, verbinden met je wifi-netwerk (zoek je wachtwoord even op) en je kunt aan de slag. Er staan al wat apps vooraf geïnstalleerd en de rest kun je zelf zoeken en downloaden in de App Store. Dat is alles dat je hoeft te doen en het op zoek gaan naar de leukste en meest handige apps voor jezelf en je vriendin, dat is juist leuk en zo kom je veel tegen.

Als je wat interessante tips voor het gebruik wilt kun je terecht op onze iPad tips en advies pagina.

Een antwoord toevoegen