Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Verdwenen apps Galaxy Tab 10.1?


11 april, 2014, Categorie:

ik heb een samsung tab 10.1.  hierop stonden een aantal apps die ik zelf in de loop van de tijd heb gedownload.

vandaag bij het aanzetten van de tablet werken er ineens een aantal niet meer, en zijn er een aantal kompleet verdwenen. bij de instellingen zijn al de apps die het niet meer doen, zwart. alleen de werkende zien er nog normaal uit.

kan ook niets downloaden of installeren. Is er iemand die enig idee heeft wat hier is gebeurd? heb nog wel google browser en email, alle fotos , oude installatie van FB,   

Antwoorden

Is er in de tussentijd een update uitgevoerd? Of, is er iets anders gebeurt tussen het moment dat alles normaal was en zoals het nu is?

Kun je nog wel in de Google Play Store en daar je gedownloade apps zien? Mogelijk behoeft de Play Store of de Play Services app een update.

Het is lastig uit te leggen. het enige wat ik heb gedaan is mijn tablet beveiligen met een pincode en die werkt wel! Is er een mogelijkheid u een foto van het scherm te sturen? mogelijk geeft dat meer duidelijkheid over wat ik bedoel met dat de apps zwart /grijs zijn bij de instellingen?  het tablet geeft ook steeds aan dat, wanneer ik een app opnieuw wil installeren via playstore, deze als is geinstalleerd.  als ik echter op de snelkoppeling druk van b.v skype, dan geeft ie aan : deze toepassing is NIET geinstalleerd. 

Ik begrijp wat je bedoelt, maar is de Play Store nog wel te gebruiken?

Na even zoeken zeggen sommigen dat de batterij even verwijderen en opnieuw opstarten kan helpen, al weet ik zo niet of de batterij van de Galaxy Tab te verwijderen is. 

Maak je gebruik van een SD-kaart waar de apps op staan toevallig? Dan kan er ook iets mis zijn met de kaart? Haal deze er sowieso even uit bij het opnieuw opstarten.

Met je lippen zachtjes op je touchscreen tikken.

 

Een antwoord toevoegen