Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Verificatie fout google play?


21 juni, 2016, Categorie:

Ik heb onlangs mijn samsung tablet ge reset en sindsdien kan ik geen apps meer downloaden via google play store, telkens wanneer ik een app kies, op installeren en dan accepteren klik staat mijn beeld stil en komt er in onderste balk bij melingen dat ik mijn google-account moet verifieren. Ik heb al mijn google account verwijdered en opnieuw geinstalleerd, een nieuw account geinstalleerd, updates van google play verwijderd en gegevens van google play gewist maar niets helpt. hebben jullie nog ideeën?

Antwoorden

Wellicht heb je een mail van Google gemist in de spammap van je e-mailaccount. Wanneer Google vraagt je iets te verifiëren, dan kan dat meestal door op een link in een e-mail te klikken of op een andere manier op een bericht te reageren.

Ik heb dit ook naar die tip werkt niet !!

 

 

Ik heb het ook al super lang, hij zegt dat ik te jong ben voor google en dat ik mijn paspoort of rijbewijs moet laten zijn per foto. Dat had ik dus gedaan en na 1 week gaf hij nog steeds dezelfde melding. Na een paar dagen zei hij dat mijn google account over 29 dagen verwijderd zou worden! Dat is nog niet gebeurd gelukkig maar dat kan elk moment gebeuren, kan iemand mij hiermee helpen?

lmao

 

je moet gewoon alles wissen en weer opnieuw

Een antwoord toevoegen