Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Virus scanner op het tablet?


5 mei, 2014, Categorie:

Beste,

 

Ben in bezit van de Samsung Galaxy Pro 8.4,

Is het beter daar een virus scanner op te plaatsen en wordt het tablet daar niet trager door?

 

 

Alvast bedankt Ton

Antwoorden

Hoi Ton,

Niet per se. Als je niet buiten de Play Store om downloadt en een beetje in de gaten houdt waar je surft dan is het risico niet zo groot.

Maar, als je het zekere voor het onzekere wilt nemen is het zeker mogelijk. En gelukkig gaat dit bij de meeste apps niet ten koste van de prestaties. Zie bijvoorbeeld onze review van Kaspersky.

Hallo Martijn,

 

Uit verschillende reviews lees ik dat de virus scanner van Kaspersky niet meer uit het tablet te verwijderen is als hij er eenmaal op staan klopt dat?

 

Alvast bedankt  Ton

Hoi Ton,

Waar lees je dat? Dat lijkt me zeer sterk, en ik heb ook niet van onze reviewer vernomen dat dit het geval is.

Martijn,

 

Weer bedankt voor het snelle antwoord.

 

Ik weet niet meer waar ik dit heb gelezen, maar uit jou antwoord blijkt dat ik gerust de virus scanner App van Kapersky op mijn tablet kan plaatsen.

 

Groetjes Ton

Even nog een vraag, welke kaspersky moet ik mijn mijn tablet downloaden is dit de 1 kaspersky internet Security of 2  Kaspersky for mobiel of  3 antivirus en Mobile Security?

 

Alvast weer bedankt. Ton

De eerste, zie ook de review.

Samsung service had na problemen mijn Samsung tablet terug gezet naar fabrieksinstellingen (hard reset) maar ik krijg nu mijn eigen betaalde Kaspersky beveiliging niet meer gedownload. Ik ben naar de site van kaspersky gegaan en had de beveiliging voor de tablet gedownload, maar nu krijg ik de free version en niet mijn eigen waar ik nog 225 dagen beveiliging op had staan.

Groetjes Tom

Een antwoord toevoegen