Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Waarom doet mijn mini samsung tablet het nooit?


24 oktober, 2014, Categorie:

mijn mini tablet samsung, doet het niet. ik heb er net een 16 gigabyte kaartje in gedaan, en nog steeds loopt hij altijd vast. Ik kan ook niet in the app store, dan maakt hij simpelweg geen verbinding terwijl mn wifi wel aanstaat. ik kan dus geen nieuwe apps downloaden. ik probeer nu tevergeefs via marktplaats website (waar hij met moeite op komt) een advertentie te plaatsen maar hij kan op mysterieuze wijze ook de foto’s niet uploaden uit de galerij.  ik heb hem al een keer weer opnieuw opgestart maar het maakt geen enkel verschil. ik dacht dus dat het eraan lag dat hij niet genoeg geheugen had, maar daar heb ik dus ook weer geld aan verspild want het nieuwe kaartje erin maakt geen enkel verschil.  ligt het gewoon aan de kwaliteit van de tablet en dat hij gewoon vrijwel geen verbinding maakt met het internet? mee in de trein nemen heeft bijvoorbeeld ook geen enkele zin, want elke aanwezig mobieltje krijgt goed verbinding en mn tablet doet helemaal niks of doet er 10 minuten over om een pagina te laden.

 

ik hoop dat er gewoon iets in de instellingen niet klopt, want anders kan ik hem wel weggooien. wat is het nut van een tablet als je geen apps kun downloaden en je nauwelijks verbinding met het internet krijgt?

 

 

Antwoorden

Hmmm.. dat klinkt niet als een simpele instelling die niet werkt. Heb je al eens geprobeerd te tablet compleet te resetten? En, heb je de laatste software van Samsung op de tablet staan?

Een antwoord toevoegen