Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Waarom niet meer aan na opladen?


19 april, 2015, Categorie:

Als ik de tablet aan de oplader leg, kan ik hem aanzetten. Totdat ik de oplader er uit haal, dan krijg ik de tablet niet meer aan, tenzij ik hem weer aan de oplader leg. Hoe kan dit? En hoe kan ik dit oplossen?

Antwoorden

Hoe oud is de tablet?

Dat klinkt alsof de accu het begeven heeft. Je kunt de tablet laten nakijken, wellicht is de accu te vervangen.

Dit probleem heb ik dus ook met een tomtec 10 ultimate android 4.0 die ik gisteren van mijn vader gekregen heb, ik dacht dat het een instelling was, maar ook na het resetten naar de fabrieksinstelling blijft hij uit gaan als hij niet aan de lader hangt, hij gaat wel even door als de lader eruit is, maar dan hoor je een klik en gaat hij uit en reageert hij ook niet op de aan/uit knop, tot ik dus de lader erin doe en dan op de aan/uit knop druk.

Ik had juist deze tablet van mijn vader gekregen omdat mijn eigen tablet (van kruidvat een cherry mobility M-1023) niet te gebruiken is als hij aan de oplader zit, als je die aan zet tijdens het laden dan lijd die een eigen leven en denkt dat je heel ergens anders drukt dan dat je drukt. Dus nu heb ik 1 tablet die ik altijd aan de lader moet gebruiken en 1 die ik dus alleen van de lader af kan gebruiken..

Een antwoord toevoegen