Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Waarom valt mijn iPad uit?


31 juli, 2017, Categorie:

Mijn iPad is een paar jaar oud en valt nu telkens uit

Antwoorden

Kun je iets meer informatie geven? Wanneer gebeurt dit? Is de iPad dan volledig opgeladen? Is deze intensief gebruikt? Is dit sinds een update of installatie van een app?

Wij hebben hetzelfde probleem. Ipad nog 30procent en hij valt uit.

we hebben er meerdere en de ene ipad wil niet meer terug aan

mijn ipad valt elke keer uit als ik hem in de nacht oplaad. dan staat er dat hij leeg is en ik krijg hem dat na heel lang pas weer aan.

ik heb met mijn ipad 3 een probleem. ik heb hem nog niet zo lang hij staat op 55% en hij gaat zomaar ik kan hem gelukkig nog aan doen. maar ik heb meerdere problemen. Hij heeft geen normaal geluid meer koptelefoons  ook niet ALLEEN met bluetooth aperaten werkt ie soms nog met geluid. of hij gaat plots ineens knipperen dan moet ik heb eerst Helemaal uitschakelen en dan naar onderen naar camera en dan alle pagina’s weghalen zodat hij opnieuw gaat, of ik doe een spel, en hij gaat plots op eens naar Home. ik heb nog een paar maar dat maakt het  verhaal veelste lang ik heb het idee dat er in virus ofzo in mijn ipad 3 zit hopelijk weten jullie meer over deze problemen ik zou namelijk graag meer willen weten Met vriendelijke Groet,

Anoniem

Een antwoord toevoegen