Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

waarom zou ik wel updaten?


4 december, 2013, Categorie:

Ook ik krijg de melding dat er voor mijn samsung tab2 10.1 een update klaar staat. Tot nog toe nog niet geïnstalleerd.  Kan iemand mij uitleggen waarom ik die update wel zou moeten doen? En als ik dit niet doe, hoe krijg ik dan de melding weg? Zet het nu iedere keer op herinneren na 3 uur maar zou dit dan graag helemaal kwijt willen.

Antwoorden

De keus om te updaten is altijd aan jezelf maar de meeste fabrikanten proberen je te overtuigen door alsmaar meldingen te geven. Er is helaas niet direct een eenvoudige manier deze te verwijderen.

Misschien we verstandig om even te wachten met updaten gezien het aantal klachten over het niet meer werken van o.a. de e-mail app!

Mvr gr,

Ko48

Dat sowieso inderdaad, al verwacht ik niet dat Samsung snel is.

Ik heb idd gezien de reacties het idee dat ik beter kan wachten met updaten. Maar dan vind ik nog steeds die melding irritant. Maar daar zal ik dan voorlopig wel niet af komen…

Ik heb dit probleem inderdaad ook, ik update niet , en zet de update op 3 uur later, continu.

Wij hebben 2 tabletten, en 1 tablet geupgrade, niets werkt meer, dus Samsung…Bedankt.

Ik wacht op eventueel een nieuwe update, iets waar samsung wel aan goed doet, verschillende apps reageren niet meer, en je kan niets meer op jetablet zetten, de playstore werkt ook niet , dus een ware ramp., 

SAMSUNG DOE ER WAT AAN.

Een antwoord toevoegen