Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Was gij en Jan van Haasteren apps starten niet meer op?


22 juli, 2017, Categorie:
  • Hallo,

Sinds mijn vakantie werken mijn gekochte puzzels van Jan van Haasteren en Was gij niet meer op mijn tablet. Ik had er echt al ontzettend veel gekocht, maar als ik de apps opstart blijft hij maar “denken” (het rondje blijft draaien), maar de app wordt verder niet opgestart….. HELP??? Ik heb echt al voor een behoorlijk kapitaal aan puzzels gekocht en ben zo bang dat ik straks alles kwijt ben…..!!

Hoop dat u mij kunt helpen??

M.v.g., Yvonne Nieuwland

Antwoorden

Probeer de tablet eens helemaal uit en aan te zetten. Het kan zijn dat de tablet vastloopt.

Hallo Martijn,

Natuurlijk heb ik dit al diverse malen geprobeerd, maar dit heeft verder geen effect. Als ik de apps opstart krijg ik de afbeelding van “Was gij?” of “Jan van Haasteren” wel in beeld, maar de apps gaan niet verder door naar het programma. Je ziet het rondje in het midden rond blijven draaien (“denken”) en verder komen ze niet meer. Alsof hij geen verbinding kan maken met Jumbo…… Verder doen alle apps op mijn tablet het gewoon.

Gr. Yvonne

Het kan zijn dat de servers van de game-ontwikkelaar een probleem hebben. Wellicht kun je contact met hen opnemen, of in de app store kijken of meer gebruikers hier last van hebben.