Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Wat is mijn oude tablet waard?


19 oktober, 2013, Categorie:

Goede avond,

Ik heb een oude Samsung tablet en ik ben op zoek naar een nieuwe. Nu ben ik benieuwd of het oude model, zo’n twee jaar oud, nog iets waard is en hoe kom ik hier achter? 

Daarbij zou ik graag willen weten welke tablet ik het beste nu kan kopen en waar ik op moet letten. 

Alvast bedankt voor het advies.

Antwoorden

Hallo,

Je tablet is zeker nog wel iets waard, maar het is de vraag hoeveel. Dit is afhankelijk van de staat van de tablet en of je alles er nog bij hebt qua accessoires. Er zijn verschillende winkels die nog iets voor je oude tablet geven, in de vorm van geld of tegoed. Een overzicht van de mogelijkheden vind je op de tablet verkopen of inruilen pagina.

Qua advies voor een nieuwe tablet kun je terecht op de tablet kopen pagina. Hier vind je links naar tips, adviezen en andere handige pagina’s waar je meer te weten kunt komen over wat het beste is voor je. Daarnaast zetten we elk seizoen de beste tablets onder elkaar. Die zijn niet voor iedereen het beste maar wellicht helpt het je wat.

100 euro?

 

hallo,

 

ik wil graag mijn iPad mini 16 GB verkopen

alleen ik weet niet zo goed wat ik ervoor kan gaan vragen

hij is nog in goede staat oplader der bij en een hoesje

 

 

alvast bedankt

Hallo ik heb een oude tablet samsung galaxy tab 2 en ik weet niet zo goed wat ik er voor moet vragen mijn ouders willen hem van mij kopen maar weet niet hoeveel en hij is een beetje sloom.

Voor laptops, IPhone IPad etc., desktops kan je de waarde vinden op

gadgetvalue.com

Andere apparaten weet ik niet.

Hallo hoe veel is mijn oude Asus transformer pad nog waard

 

 

Alvast bedankt

Hallo,

Ik heb een Asus tablet, nog geen jaar oud, deze wil ik verkopen omdat ik een grotere wil i.v.m studie is dit handiger. Mijn tablet is zo goed als nieuw, alleen weet ik niet hoeveel ik hier voor kan vragen? Daarom mijn vraag hier op!.

Een antwoord toevoegen