Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Wat te doen bij een verificatiefout?


22 augustus, 2015, Categorie:

Hij geeft aan verificatiefout opgetreden? Wat moet ik nu doen?

 

Antwoorden

Met wat? Wat probeer je te doen?

Als het om WiFi gaat; start de router opnieuw op, vergeet het netwerk op je tablet en meldt je vervolgens opnieuw aan bij het netwerk.

Heb een Samsung Galaxy-smartphone ’s 6 kan WiFi er niet op krijgen  heb ook al met ziggo gebeld. Krijg steeds verificatie

Ik heb dat probleem ook gehad,toen heb ik de wireless key geprobeerd,toen kreeg ik wel verbinding

Mijn internetaansluitig op mijn ” Samsung GALAXY TAB E” tablet is in een keer weg, probeer het steeds opnieuw om verbinding te krijgen, geeft steeds aan Verificatiefout opgetreden…telefonisch contact met ziggo gehad, alles nagelopen ze gingen het resetten moest 5 tot 10 minuten wachten, en nog geen internetverbinding en geen nog steeds aan Verificatiefout opgetreden…wie kan mij helpen wat ik hier aan moet doen ????

Ineke Hofman

Heel irritant ik heb daar geregeld last van..dan weer een tijd niet en gaan me apparaten gewoon auto over op wifi als thuiskom maar ook tijden dat ik 1000x opnieuw verbind w8woord opnieuw maar blijft maar lastig doen met ze verificatiefout volgens mij ligt het aan router of internetleverancier. Ene keer niets aan de hand dan weer gedoe en dan zonder reden of verklaring is alles weer gewoon oke.

heb het zelfde probleem eerst de melding verifieren dan verificatiefout opgetreden op de samsung galagxy j1 .  heb geprobeerd wifi fixer te doawnloaden hebt iemand enig idee dit op te lossen? als iemand idee heeft graag antwoord

 

GROETEN

Nermin

ik heb het gevonden :                                                                                                                                                                               als je bent ingeloggd  met het zelfde account ga naar een computer en ga naar de site www.google.play.com en doawnload FXR wifi fix and rescue dan komt er de volgende dag auto een melding tik op de melding en dan op install zo is het mij gelukt ik hoop dat jullie hier iets aan hebben                    groeten     Nermin

 

Wie kan mij helpen ik heb een HTC DESIRE S mobiele telefoon maar hij geeft aan vetificatie fout maar niet bij wifi?

Ik zit met een probleem ik heb namelijk altijd wifi gehad op mijn werk en sinds gisteren pakt die dus helemaal niks meer heb er nooit geen problemen mee gehad en in een keer blijft de telefoon nu dus namelijk alleen maar vetificatiefout heb alles al geprobeerd .. heb alles gereset en nog steeds pakt die geen wifi word er nu wel een beetje moedeloos van pff  ….??

Iemand een idee waar het aan kan liggen of van kan komen en wat ik er namelijk nog aan kan doen..?

 

Weekend

wat moet je doen als je aleen de batrij zien en dan weer uit en dan weer aan van zelf wat moet je doen als foto zit op my tabelt en dat foto wil is niet kwijt fa gebeld doet wel maar laat aleen de batrij weer die ik niet laade de tablet laat aleen batrij zien en ik doe de tablet aan gaat tie weer weg en weer aan ik snap het niet?

en nu in het Nederlands

had het vanmorgen ook ineens, alleen op mijn tablet geen wifi, op alle andere toestellen wel.

uiteindelijk de router 5 minuten uitgezet, nadien weer helemaal perfect.

 

aambeien krijg ik ervan. Continu weer vertificatiefout opgetreden

Gebruik je modem 2.4 en 5 ghz netwerk, en hebben deze de zelfde naam, dan kan daar de fout in liggen. Verander van het 5 ghz netwerk de naam en stel die in een zo laag mogelijke frequentie in. Heeft bij mij geholpen.

Niks werd tegen die vertificatie fout echt gwn pure tering

 

Ik heb vaak gehad dat ik een verkeerd wachtwoord in typde en mijn telefoon niet zei dat het een verkeerd wachtwoord was, maar gewoon door ging als normaal maar zei dat het een verificatiefout was. Ik zou nog een keer dat checken als ik u was.

we hebben het over een verificatie fout, oke,  maar wat moet hij verificeren? . wat moet hij eerst weten, als we dat weten dan weten we ook waar we moeten zoeken

Wat moet ik doen bij verficatie fout op mijn tablad wifi

het is duidelijk: niemand weet het – overal op internet zelfde vragen, en geen antwoord dat werkt !

Een antwoord toevoegen